Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’un aşkı ödüle layık görüldü!

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’un aşkı ödüle layık görüldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi her cumartesi akşamı ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Reytinglerde başarısını sürdüren dizi sezon sonuna yaklaşırken üçüncü sezonun da garantisini almış gibi görünüyor. Diziyi başarıya ulaştıran en önemli unsurlardan Asiye ve Doruk aşkı ödüle layık görüldü.

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Asiye ve Doruk karakterlerinin bir dargın bir barışık aşkı Kardeşlerim dizisini ayakta tutan unsurlardan biri. İzleyici bu ikili çok seviyor, sosyal medyada sürekli çift hakkında övgü dolu mesajlar atıyor.

İki genç oyuncunun başarısı ve hayranlarının sevgisi Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’a ödül kazandırdı. İki genç oyuncunun canlandırdığı, Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çifti Okan Üniversitesi tarafından ödüle layık görüldü. Asiye ve Doruk en iyi dizi çifti seçildi. Törene giden ve ödülünü alan iki oyuncunun şıklığı ve uyumu dikkatleri çekti.

Bu arada sezon sonuna yaklaşırken diziyi izleyenler de heyecanla olacakları izliyor. Dram hikayesiyle milyonları peşinden sürükleyen dizide sezon finaline yaklaşırken heyecan da giderek yükselmekte. Final heyecanı iyice izleyiciyi sararken, dizinin setinden paylaşılan fotoğraflar da merakla takip ediliyor.

Reytingleriyle kanalın da yüzünü güldüren dizinin bu hafta 52. bölümü yayınlanacak. İkinci sezonu da büyük bir başarı ile sürdüren dizide sezon sonuna doğru oyuncu ayrılıklarının yaşanması bekleniyor. Ayrılacak oyuncuların kim olacağını herkes merakla bekliyor.

Kardeşlerim dizisi ilk sezonunun sonunda da birçok oyuncunun ayrılığıyla gündeme gelmişti. İkinci sezonun başlangıcında kadroya katılan yeni oyuncular hikayeyi güçlendirerek başarısını sürdürmüştü. Dolayısıyla yapım şirketinin yine aynı taktiği izleyeceği tahmin ediliyor.