Ana sayfa Dizi Haberleri Musa Uzunlar da katıldı, şimdi Aile dizisinin kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi oldu!

Musa Uzunlar da katıldı, şimdi Aile dizisinin kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi oldu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında Ay Yapım’ın her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Aile’nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Bugüne kadar yer aldığı tüm projelerde başarılı oyunculuğuyla alkışları toplayan usta oyuncu Musa Uzunlar önümüzdeki haftalarda ‘Aile’nin kadrosunda yerini alacak.

Diziye önümüzdeki bölümlerde ‘İlyas’ karakteri olarak girecek olan Musa Uzunlar’ın hikayenin gidişatına nasıl yön vereceği ise şimdiden merakla bekleniyor.  Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı Aile dizisinde yeni karakter ile birlikte hikayenin daha da derinleşeceğine şahitlik edeceksiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin oyuncu kadrosu zaten çok iyiydi. Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi usta isimlerin yanı sıra; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır ve Mert Denizmen gibi tecrübeli isimler dizinin kadrosunda çok dikkat çekiyor. Ayrıca genç oyuncular Yüsra Geyik ve Umutcan Ütebay da gayet başarılı performanslar ortaya koyuyor.

Musa Uzunlar’ın da bu etkileyici kadroya dahil olması ile birlikte Aile dizisinin ekibinin çok daha güçlendiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Aile’ dizisinde yeni bölümler çok daha heyecanlı geçecek.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!