Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde İfakat ile çok popüler olsa da Gülçin Santırcıoğlu’nun hayata bakışı bambaşka!

Yalı Çapkını dizisinde İfakat ile çok popüler olsa da Gülçin Santırcıoğlu’nun hayata bakışı bambaşka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakteri ile yer almakta olan Gülçin Santırcıoğlu, 1977 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Oyuncu, 2000’li yılların başlarından bu yana dizi dünyasında çeşitli projelerle yer alıyor. Özellikle de Elveda Rumeli dizisindeki Hatice karakterini canlandıran oyuncu, her rolün altından başarıyla kalkması ile tanınıyor.

Evli olduğunu ve sade, sakin bir hayat yaşayan Gülçin Santırcıoğlu, oyunculuk dünyasının içinde olsa bile yaşantısının bu camianın dışında geliştiğini ifade etti. Sabah gazetesinin youtube kanalındaki sohbet programında açıklamalarda bulunan oyuncu, son birkaç yıldır Kaş’ta yaşadıklarını ve iş için İstanbul’a döndüğünü anlattı.

Özel hayatının korunaklı olmasını sevdiğini dile getiren Gülçin Santırcıoğlu, eşiyle gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiklerini, dostlarının da oyunculuk camiasının dışındaki insanlardan oluştuğunu ifade etti.

Yalı Çapkını dizisinde İfakat ile çok popüler olsa da Gülçin Santırcıoğlu'nun hayata bakışı bambaşka! 7

İstanbul’u sevdiğini ve iş üssü olarak tarif ettiğini anlatan oyuncu, “İstanbul bana çok uğurlu geldi, çok iyi davrandı. İstanbul’un benden enerjimi çalan kısımlarını da onarmak istiyorum özel hayatımda” diye konuştu.

Antropoz isimli diziyle dijitalde adından söz ettiren oyuncu, “Antropoz da benim inanılmaz içinde olmaktan mutlu olduğum bir proje. Mararis’te çektik, senaryoyu çok sevdik. Cast inanılmazdı, bence çıkan sonuç da çok güzeldi” dedi.

Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakteri ile son dönemde çok konuşulmasının yansımalarını hayatında hisseden ünlü oyuncu, bu konuda da şu bilgileri verdi:

“Biraz sivri kadınları oynamama seyirci alışkın. Ama İfakat bambaşka bir kadın. Severken dövmek, döverken sevmek gibi hisleri var herhalde. İfakat’ i daha anlamaya çalışıyorlar, sevdiler, benimsediler, işin güzelliğinden de dolayı da elbette. Güzel gidiyor, İfakat’a gelen tepkiler de çok kızanlar var. İfakat için üzülenler de var.”

Yasak aşk konusunun çok tehlikeli meseleler olduğunu anlatan oyuncu, hayatın içinde ne varsa dizinin hikayesinde de onların yer aldığına değindi.

Oyuncu, “Ben de karakterimle hayatın bu tarafındaki insanlardan birisini canlandırmaya çalışıyorum” diye konuştu.