Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Müttalip Müjdeci Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Müttalip Müjdeci Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Muttalip Müjdeci, 1972 yılında Yozgat’ın Yerköy ilçesinde doğmuştur. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Adı: Muttalip Müjdeci
Doğum Tarihi: 1972
Doğum Yeri: Yozgat
Boyu: 1.87 m.
Kilosu:   80 kilo
Göz Rengi: Kahverengi
Instagram: https://www.instagram.com/muttalipmujdeci/

Müttalip Müjdeci Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 8

Hayatının dönüm noktası: Oyuncu koçu Kutay Sandıkçı ve yönetmen Kaan Müjdeci tarafından keşfedildi. 2013’de Kaan Müjdeci’nin  Sivas  filminde oynadı, doğal oyunculuğu ile büyük beğeni topladı. Çukur dizisinde hayat verdiği ‘Ziya’ karakteri ile çok sevildi ve geniş bir kitle tarafından tanındı.

Oyunculuğa ilk adım: Tiyatro çalışmalarının yanı sıra, 2013 yılında çekilen Sivas filmi ile kamera önü oyunculuğuna başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘Çukur’ dizisinde canlandırdığı ‘Ziya’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

İlk sinema filmi: Kaan Müjdeci/ Sivas

İş hayatına bakışı: Tiyatro dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra  seslendirme ve aksan koçluğu da yapmaktadır. “Aklımda oyunculuk hep vardı. Bir fırsatını ve kabuğun kırılmasını bekliyordum. Bir yerden bir şey çıkacaktı, fakat ne zaman ve nereden çıkacağı belli değildi, kısmet Sivas filminin oldu. Ben normalde duygusal bir insanım. Kafamda bin tane sorun da olsa sette hepsini geride bırakıyorum. Allah bana böyle bir yetenek vermiş. Sadece o anı düşünüyorum. Yönetmenlerin birkaç planda çekmek istediklerini ben tek planda çekiyorum, bu da onların hoşlarına gidiyor. Artı yeni bir şeyler katıyorlar ve senaryoya sen de bir şeyler ekleyebilirsin diyorlar. Eklediklerimden memnun kalıp onları da çekiyorlar. Onları yormuyormuşum öyle ifade ediyorlar.”

Kariyer planı: Sivas filminden sonra seçimini Albüm filminden yana yaptı. Rol alacağı projelerde hikayeye önem veriyor.”Rolün kısalığına ve uzunluğuna takılmam hikâye düzgün olsun yeter. Kaş çatma ve gülümseme olayı bile yeter. Ben de ekibin bir parçası olarak, duvara bir tuğla da ben koyayım hesabındayım. Kafama yatan projelerde yer alıyorum. Bundan sonra da tüm hayatım oyunculuk üzerine geçecek gibi görünüyor. Nasibimizde varsa eğer buradan ekmek yiyeceksek hayırlısı diyorum. Kovalıyorum, kovalamaya devam edeceğim. Gelen teklifleri değerlendiriyorum. Birkaç dizi görüşmem var. Nefesim yettiği kadar sinemanın içinde olmak istiyorum. İlla başrol olayım demem senaryo çok önemli… Bana uygun bir şey olursa oynarım. Her şeyi zaman gösterir. “

Müttalip Müjdeci Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Gelecek Hayali:  Türkan Şoray ile film çekmek istiyor. “Daha önceki bir röportajımda Oya Aydoğan ile film çevirmek istiyorum demiştim kısmet olmadı. Şu an bir şey diyemiyorum ama Türkan Şoray ile film çekmek isterdim. Bizler Anadolu’da yetiştik, şu bir gerçek ki; ortalamaya vurulduğunda onların filmleri daha çok izleniyor. (özellikle Anadolu’da) Hep böyle hayalimde kalmıştır.”

TELEVİZYON DİZİLERİ

2022- Sevmek Zamanı / Muhsin

2021- İlginç Bazı Olaylar / Singapurlu Yunus

2021/2022- Üç Kuruş / Sahir

2021- Ayak İşleri / Rıdvan

2020- Uyanış: Büyük Selçuklu / Gümüştekin

2020- Alef / Mahmut

2019/2020- Çukur / Ziya

SİNEMA FİLMLERİ

2022- Ölüler İçin Yaşam Kılavuzu

2022- Annemin Zamanı

2021- İçimdeki Kahraman / Ayan Baba

2021- Anadolu Leoparı / İşçi

2020- Kerr

2020 – Cengiz / Sezai (Kısa Film)

2020- Boulder / Tuncer (Kısa Film)

2020- Silenced Tree / Sezai

2020- Nasipse Adayız / Nuri

2019- Servis / Muttalip Besbelli (Kısa Film)

2019- Dilsiz

2016- Albüm / Komiser

2013- Sivas

TİYATRO OYUNLARI

Bekleyiş

Asr-ı saadet

Kim demiş karanlık