Ana sayfa TV Programları Müzik ve eğlencenin Kanal D’deki yeni adresi Uğur Aslan’ın Afara’sı bu hafta da çok eğlendirecek!

Müzik ve eğlencenin Kanal D’deki yeni adresi Uğur Aslan’ın Afara’sı bu hafta da çok eğlendirecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarla yorumladığı programı Afara’nın bu hafta dördüncü bölümü yayınlanacak.

Şarkılı türkülü, hoş sohbetli Afara programının Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde yine birbirinden ünlü konuklar yer alacak.

Konuklar arasında doğal oyunculuğu, duru güzelliği ve canlandırdığı birçok farklı karakterle iddialı projelerin aranılan ismi “Hande Doğandemir” ile birlikte yer aldığı projelerle sayısız ödülün sahibi, ekranların ve tiyatronun hem yakışıklı hem de yetenekli oyuncusu “Alican Yücesoy” ve unutulmaz şarkılarıyla kalplerde yer etmiş, güler yüzlü şarkıcı, Anadolu rock müziğin başarılı isimlerinden “Murat Kekili” bulunuyor.

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, son olarak Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide başrolde yer aldı. Kutsi ile birlikte iyi bir uyum yakaladığı dizi reytingleri beklendiği gibi gelmemesi nedeniyle 8. Bölüm itibariyle erken final yaptı.

Bu yıl vizyona girmesi planlanan Bandırma Füze Kulübü adlı filmde oynayan Alican Yücesoy, en son FOX TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen eğlence programında yarışmanın dedektifleri arasında yer almıştı.

Rock müziğinin sevilen isimlerinden Murat Kekili en son geçen sene Gönüle Sultan adlı bir single çıkarmıştı.

Başarılı oyuncu Uğur Aslan ile doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olacağı Afara, her cuma akşamı canlı yayınla Kanal D’de…