Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’a en büyük övgü kocası Uğur Aslan’dan geldi!

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon’a en büyük övgü kocası Uğur Aslan’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Yargı dizisi 3. sezona başladı. 24 Eylül pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisi 64. bölümü ile birlikte yine milyonlarca izleyiciyi heyecana sürükledi.

Sosyal medyada çok sayıda izleyici tarafından övgü dolu yorumlarla karşılanan 3. sezonun ilk bölümü, sürprizleriyle de dikkat çekti. Ceylin’in anne olmasının yanı sıra hikayeye artık savcı olarak devam etmesi, dizinin en önemli kırılma anlarıydı.

Zaman atlaması ile başlayan Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon yine herkesi şaşırtan hikaye düzeni ile Yargı dizisinin 3. sezonda da çok başarılı olacağının mesajını vermiş oldu.

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon'a en büyük övgü kocası Uğur Aslan'dan geldi! 7

Sema Ergenekon’un kocası Uğur Aslan da senaryoya yönelik yaptığı övgü ile dikkatleri çekti. Ergenekon’un kocasına evde diziyle ilgili hiçbir detaydan bahsetmediğini daha önceki röportajlardan bilen izleyiciler, Uğur Aslan’ın bile bu kadar şaşkın olmasından memnun.

Uğur Aslan ise eşini öven şu sözlerle dikkatleri çekti:

“Herhalde söyleyeceğim şey yanlış olmaz, senaristimiz Sema Ergenekon, her yeni sezon hep yeni bir dizi gibi açtı. Bu sene de böyle başlıyoruz. Çok özlemişiz birbirimizi, onu fark ettik. Mayıs’tan bu yana yayın yoktu. Hızla başladık, sanki hiç ara boşluk olmamış gibi kaldığımız yerden başlıyoruz.

Yine izleyicilerin çok büyük keyif alacağı, bir oyunun içine dahil olacağı bir yıl olacak.”