Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinde Nadya ile göz dolduran Gözde Kaya yeniden setlere dönüyor!

Ramo dizisinde Nadya ile göz dolduran Gözde Kaya yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2 sezon devam eden ve geçen yıl neden bitirildiği hala sorgulanan Ramo dizisinde Nadya karakterini Gözde Kaya canlandırdı. Dizinin ikinci sezonu çok etkili olmuş ve iyi reytingler almıştı.

Nadya karakteri ile ikinci sezon başında hikayeye katılan Gözde Kaya, sezon sonuna kadar da dizide 29 bölüm bulundu. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, şimdi de yeni bir dizi için hazırlık yapmaya başladı.

1988 yılında Antalya’da dünyaya gelen Gözde Kaya, Ramo’dan sonra Modern Kadın isimli dijital dizinin kadrosunda yer aldı. Bir süre dinlenme fırsatı da bulan oyuncu, bu hafta yeniden setlere dönüş yapıyor. Cuma günü çekimleri başlayacak olan Senden Daha Güzel isimli dizinin ekibine en son katılan isimlerden birisinin de Gözde Kaya olduğu ortaya çıktı.

Ramo dizisinde Nadya ile göz dolduran Gözde Kaya yeniden setlere dönüyor! 15

Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı Senden Daha Güzel dizisi romantik komedi hikayesi olarak öne çıkacak. Erkenci Kuş’un senaristlerinden olan ve Sen Çal Kapımı dizisinin de başarısının arka planındaki ünlü senarist Ayşe Üner Kutlu, hikayeyi yazan isim olarak dikkat çekiyor.

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinin yapımcısı Gold Film’in hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük başarı kazanmasını hedeflediği Senden Daha Güzel dizisinde, Gözde Kaya’yı Gülden isimli karakterde izleyeceksiniz.

Gaziantepli bir kadın doktor ile İstanbullu bir estetik doktorunun eğlenceli çatışmasını anlatılacağı Senden Daha Güzel dizisini yaz aylarında Fox TV ekranında izleyebileceksiniz.

Ramo dizisinde Nadya ile göz dolduran Gözde Kaya yeniden setlere dönüyor! 16

Gözde Kaya, 2011 yılında Kalbim Seni Seçti isimli diziyle setlerde yer almaya başlamıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrenim gören oyuncu, Çilek Kokusu dizisindeki Çağla karakteri ile büyük dikkat çekti.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Hatice Sultan karakteri ile uzun süre yer alan Gözde Kaya, Vuslat isimli TRT1 dizisinde de Sultan Korkmazer isimli karakteri canlandırdı.

En son Ramo’da izlediğimiz oyuncu, 1 yıllık aranın ardından yeniden televizyon ekranına Senden Daha Güzel isimli diziyle dönüş yapıyor.