Ana sayfa Dizi Haberleri Nalan Hayri’ye mi kaçacak? Camdaki Kız dizisi reytingde kaybederken hikaye değişiyor mu?

Nalan Hayri’ye mi kaçacak? Camdaki Kız dizisi reytingde kaybederken hikaye değişiyor mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlamıştı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden alıntıladığı aynı isimli romanından diziye uyarlanmakta. OGM Pictures imzalı dizi, ilk sezonda büyük dikkat çeken bir yapım olmuştu. Fakat yeni sezon ortasına geldiğimiz dönemde giderek kan kaybediyor!

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldığı dizide Nalan Koroğlu’nun hikayesi izleyenleri biraz sıkmaya başladı! Dizinin düşen reytingleri ile birlikte senaristlerin nasıl bir adım atacağı merak konusu. Bu arada hikayeye uygun bir gidişat planlanıyorsa, izleyenler için ilginç bir dönem başlayacak!

Bu hafta 27. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisi, üç haftadır ekranda yoktu. Yeniden dönüşü ise reytinglerde giderek geriye düştüğünü de gözler önüne serdi. Nalan’ın kocasının yalanlarına daha fazla tahammül edemeyerek ondan ayrılma kararı sonrası neler yaşanacağı da merak konusu.

Sedat’ın tüm yalvarmalarına karşın Nalan geri adım atacak mı izleyip göreceğiz. Ancak hikayenin kitaptaki haline dönülürse ilginç şeyler yaşanacak! Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Hayri, diziye yeni sezonda dahil olmuştu. Romanda, yaşadığı kabuslara daha fazla dayanamayan Nalan’ın evli ve çocuklu Hayri’ye kaçtığı biliniyor.

Nalan Hayri'ye mi kaçacak? Camdaki Kız dizisi reytingde kaybederken hikaye değişiyor mu? 7

Şimdi herkes, dizide de aynı durumun devam edip etmeyeceğinin merakında! Hayri’nin Nalan’a için için yanık olduğu aşikar. Ancak Nalan, Hayri’nin pek farkında değil. Üstelik kitaptaki gibi Hayri evli ve çocuklu bir adam da değil.

Son bir kaç bölümdür düşüş trendinde olan dizi, birinciliği de Mahkum dizisine kaptırdı. Tahtı fena halde sarsılan Camdaki Kız dizisine heyecan katmak için senaristlerin ne yapacağı merak edilirken, gerçek hikayede olanlar ise izleyicinin daha çok ilgisini çekmekte.

Orjinal hikayede Nalan, Sedat’ta ayrıldıktan sonra aşık olduğu şoför Hayri’nin evine yerleşiyor ve onun evli olduğunu bile bile birlikte yaşamayı kabul ediyor.  Bakalım dizide de benzer bir durum yaşanacak mı? İzleyip göreceğiz…