Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay tüm hayranlarını şaşırtacak rollüyle ekrana damgasını vuracak!

Nurgül Yeşilçay tüm hayranlarını şaşırtacak rollüyle ekrana damgasını vuracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay geçen sezon Fox TV ekranında sürükleyi hikayesi ile göz dolduran Kefaret dizisinde başrolde yer aldığı. Oyuncunun yeni sezonda yeni bir dizisi daha var…

Afra Saraçoğlu ile birlikte tiyatro oyununda da yer alarak 7 yıl aradan sonra sahneye dönüş yapan Nurgül Yeşilçay, ayrıca dizi çalışmalarına da devam edecek. Oyuncunun yeni projesini hayranları heyecanla bekliyordu. Yeni diziden detaylar ortaya çıktı.

Polisiye bir dram hikayesini izleyeceğiniz Son Nefesime Kadar etkileyici bir hikayeye sahip… BBC’nin orijinal yapımı olan Happy Valley dizisinin yerli uyarlamasının ismi Son Nefesime Kadar olarak belirlendi.

Nurgül Yeşilçay tüm hayranlarını şaşırtacak rollüyle ekrana damgasını vuracak! 7

BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinin uyarlamasını Hatice Meryem yaptı ve dizinin yönetmenliğini de Deniz Çelebi Dikilitaş üstlendi. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Hikayesi dikkat çeken dizide; kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor. Nurgül Yeşilçay hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak ve psikolojik gerilimlerin de yer alacağı bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Şimdiye kadar rol aldığı projelerde tecrübesiyle ve karakterlere verdiği güçlü anlam ile Nurgül Yeşilçay, akılda kalan birçok rolde yer aldı. Karakterin hissiyatını izleyiciye geçirme konusunda son derece başarılı olan oyuncu, yine hayranlarının şaşıracağı bir kadın karakter ile dizi dünyasında farklı bir hikayenin başrolünde bulunuyor.