Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde bir başrol oyuncusu daha mı hikayeden ayrılıyor?

Aile dizisinde bir başrol oyuncusu daha mı hikayeden ayrılıyor?

tarafından ker_def

Aile isimli Show TV dizisinin hikayesi izleyenleri etkilemeye devam ediyor. Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta dizide İbrahim Soykan karakterini canlandıran Levent Ülgen’in ayrılığı birçok izleyiciyi şaşırtmıştı. Dizide bu sefer bir başka başrol oyuncusu daha mı ayrılıyor? İşte bu soru sorulmaya başlandı.

Dizinin yayınlanan 22. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı temposu yüksek bölümüyle bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı.

AB grubunda en çok izlenen dizi olan Aile, sosyal medyada da TT listesinde yer aldı. Final sahnesinde oğlu gitmesin diye Hülya Soykan’ın bir kutu ilaç içmesi bölüme damga vurdu.

Nur Sürer’in canlandırdığı Hülya karakterine ne olacağı herkes tarafından büyük merak konusu oldu. Yoksa Nur Sürer de mi diziye veda edecek?

30. bölümde final yapacağı yönünde bilgiler ortaya çıkarken, Aile dizisinde hikayede de çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Dizinin AB ve ABC1 gruplarında çok iyi reytingler elde ettiğini ve sosyal medyada da bir hayli güçlü etkileşimler oluşturduğunu belirtelim.

#Aile etiketi 4 saat 30 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor.

Ayrıca; Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer de dizinin kadrosunda yer alıyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!