Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl da güzel, nasıl da kendinden emin! Demet Özdemir, İtalya’da harikalar yarattı!

Nasıl da güzel, nasıl da kendinden emin! Demet Özdemir, İtalya’da harikalar yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Türkiye’de Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteri ile yoluna devam ederken, İtalyan hayranları ise hale Erkenci Kuş dizisiyle oyuncuyu anıyor… İtalya’da Erkenci Kuş dizisini yayınlayan Canale 5 televizyonuna Can Yaman’dan sonra Demet Özdemir de konuk oldu.

Kanalın sevilen spikeri Silvia Toffanin konuk ettiği Demet Özdemir her haliyle ülkemizi gururla temsil etti. Kıyafetinden, tavırlarına ve açıklamalarına kadar ünlü oyuncu başarısıyla göz doldurdu, gururlandırdı… Daydreamer olarak yurt dışında satışı sürdürülen Erkenci Kuş dizisi dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi İtalya’da da büyük bir gündem oldu. Demet Özdemir’in programda yayına çıktığında da sosyal medyada çok konuşulması, dizinin de bu ülkede ne kadar çok sevildiğini gösteriyordu.

İtalya’da kimi hayranları Demet Özdemir’i “kraliçe” olarak tanımlıyor… İtalyan spikerin sorularını Türkçe yanıtlayan oyuncumuz, hayatıyla ilgili sorularla karşılaştı. Çocukluk dönemini anlatan, dans ettiği yıllara değinen Demet Özdemir, ayrıca bugünkü başarısını da istikrarlı aile yaşantısına borçlu olduğunun altını çizdi.

Partneri Can Yaman ile ilgili sorularla da karşılaşan Demet Özdemir, “Can Yaman ile mükemmel bir ilişkimiz var, birlikte harika bir yolculuk oldu. Ona başarılı bir kariyer diliyorum. Arkadaşız, birbirimizi çok sık görmesek de çok sevdiğim değerlerle dolu bir insan. O çok değer verdiğim biri” diyerek güzel sözlerle eski partnerini andı.

Nasıl da güzel, nasıl da kendinden emin! Demet Özdemir, İtalya'da harikalar yarattı! 8

Şu anda bir sevgilisi olmadığını da anlatan Demet Özdemir, hayranlarının sevgisinin de kendisine iyi geldiğini anlattı. Anne olmak istediğini de anlatan oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de şöyle değindi:

“Ayağa kalkmaya çalışan bir kadının gerçek bir hikayesine dayanıyor. Sekiz yıldan sonra bu rol benim için yepyeni bir yol. O kadar çalışıyorum ki aynaya baktığımda kendimi yaşlı görüyorum ama bu sette çok ağladığım için oluyor. Neyse ki çok enerjim var.”

Demet Özdemir, programdan sonra ise instagram hesabından bir teşekkür paylaşımı yaptı. Oyuncu, “Ne güzel ev sahibiydiniz, ne güzel tanıştık çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Nasıl da güzel, nasıl da kendinden emin! Demet Özdemir, İtalya'da harikalar yarattı! 9