Ana sayfa Dizi Fragmanları Naz Elmas’ın gelişiyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işler karışıyor!

Naz Elmas’ın gelişiyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işler karışıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey’de Barış Kılıç’ın diziye katılmasıyla birlikte izleyici tekrar Cevher kadınlarının davalarına odaklandı. Ekip yeni bir dava ile karşı karşıyalar. Üstelik bu sefer karşı tarafın avukatı Naz Elmas’ın canlandıracağı Efe’nin eski eşi Hande Yaman.

Dün Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Salı günü yayınlanacak 25. Bölümüyle ilgili tanıtıma yer verildi. Tanıtımda diziye konuk oyuncu olarak Naz Elmas katılıyor. Başarılı oyuncu dizide Barış Kılıç’ın canlandırdığı Efe Avcı’nın eski eşi Hande Yaman’a hayat verecek.

Eskiden birbirine aşık olan Efe ile Hande yeni bir davada karşı kaşıya gelecek. Tabii ki Efe’nin Azra’ya olan bakışları ve tavırları Hande’nin gözünden kaçmayacak ve yeni bir kıskançlık çekişmesi izleyeceğiz yeni bölümde.

Naz Elmas’ın gelişiyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işler karışıyor! 8

Öte yandan dizide Azra ile Efe’nin arasındaki buzlar son dava ile erirken ikiliyi halı sahada görüyoruz. Çevredeki annelerden gelen “Futbol antrenmanları bekar annelerin cennetidir” sözüyle aydınlanan Azra, oğlunun izlemeye geldiği maçında hakem olan Efe ile iyice yakınlaşmaya başlıyor.

Bora ile Sanem, Çolpan ile de Erman ayrı mekanlarda yemeğe çıkıyorlar. Bora ile Erman sevdikleri kadınlara jest yapmak amacıyla birer hediye alıyorlar ama paketleri aynı olunca kaçınılmaz son olsa gerek hediyeler karışıyor.

Naz Elmas’ın gelişiyle Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde işler karışıyor! 9

Bu durumdan habersiz Çolpan’a “bunu üstünde görmeyi çok isterim” temennisiyle verdiği, sevdiği kadının da “Erman çok romantiksin” sözleriyle aldığı hediye karşısında Çolpan’ın ne yapacağı yeni bölümün merakla beklenen konusu oldu bile!

Erman’ın bu durumdan bu sefer sıyrılması pek kolay olmayacak gibi gözüküyor. Her zamanki gibi ikilinin aralarındaki yanlış anlaşılmalar devam ediyor.