Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna dahil olan Naz Elmas özel hayatı ile ilgili haberlere ateş püskürdü!..

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna dahil olan Naz Elmas özel hayatı ile ilgili haberlere ateş püskürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2002 yılında Gülbeyaz isimli diziyle kariyerine başlayan Naz Elmas, büyük çıkışını Haziran Gecesi isimli dizideki ‘Havin’ karakteri ile yapmıştı. Ardından birbirinden farklı çok sayıda projede izlediğimiz oyuncu son yıllarda az sayıda dizide göründü.

Naz Elmas üç yıllık aranın ardından ekranlara Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile döndü. Diziye, ‘Hande Yaman’ karakteri ile katılan Naz Elmas, bir avukatı canlandırıyor.

Barış Kılıç’ın canlandırdığı ‘Efe’ karakterinin eski karısı olan Hande Yaman, hikayeye sert bir giriş yaparak ilgi çekti. Kariyerinde yenilikler yaşayan oyuncu özel hayatında ise çalkantılı günlerden geçiyor.

İş insanı Erol Özmandıracı ile 15 Aralık 2019’da Esma Sultan Yalısı’nda görkemli düğün töreniyle evlenen Naz Elmas’ın boşanacağı haberleri geçtiğimiz günlerde basında yer aldı.

Çiftin evlerini ayırdıkları ve Naz Elmas’ın eşiyle birlikte çekilmiş ve sosyal medyada paylaştığı tüm fotoğrafları sildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna dahil olan Naz Elmas özel hayatı ile ilgili haberlere ateş püskürdü!.. 7

Öte yandan sosyal medyada, magazin içerikli bir sitede çift hakkında paylaşılan bir haber ünlü oyuncuyu çileden çıkardı.

Haberi instagram hesabından yayınlayan oyuncu, ‘Kim uyduruyor bunları çok merak ediyoruz’ diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi. Öte yandan oyuncunun sosyal medya hesabında eşinin soyadını kullandığı gözlerden kaçmadı.