Ana sayfa Sosyal Medya Naz Elmas ismi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranlarını korkutmaya yetti!

Naz Elmas ismi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranlarını korkutmaya yetti!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Doktorlar dizisindeki Eylül karakteriyle çıkış yakalayıp pek çok başarılı projede yer alan Naz Elmas, en son 2020 yılında Babam Çok Değişti dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştı. İki yıl aradan sonra ekranlara dönen güzel oyuncu Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Naz Elmas konuk oyuncu olarak katılacağı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Barış Kılıç’ın canlandırdığı Efe Avcı karakterinin eski eşi Hande Yaman’a hayat verecek. Eskiden birbirine aşık olan Barış ile Hande yeni bir davada karşı kaşıya gelecek. Tabii ki Efe’nin Azra’ya olan bakışları ve tavırları Hande’nin gözünden kaçmayacak ve yeni bir kıskançlık çekişmesi izleyeceğiz yeni bölümde.

Yalnız Naz Elmas’ın gelişiyle birlikte izleyicilerin ve hayranların dikkat çektiği önemli bir konu var. Son zamanlarda reyting konusunda sıkıntılar yaşayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılacak güzel oyuncunun pek de şanslı bir ünü yok.

Naz Elmas ismi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranlarını korkutmaya yetti! 8

Yayınlanan fragmanla birlikte pek çok izleyici “Naz Elmas’ın girdiği her dizi 3 bölüme final yapıyor cümleten geçmiş olsun…” yorumlarında birleşirken, zaman zaman sezon sonunda final yapması konuşulan diziye iyi gelip gelmeyeceği konusunda biraz tedirginler.

Naz Elmas’ın en son konuk oyuncu olarak yer aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam Çok Değişti dizisindeki ömrü sadece dört bölüm sürmüştü.

Naz Elmas ismi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranlarını korkutmaya yetti! 9