Ana sayfa Dizi Haberleri Nazar nazar… Hazal Kaya, ‘Benden Ne Olur?’ filminin setinde küçük bir kaza geçirdi

Nazar nazar… Hazal Kaya, ‘Benden Ne Olur?’ filminin setinde küçük bir kaza geçirdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar merakla beklenen bir filmin setinde. Ağustos ortasında başlayan çekimler halen devam ediyor. Bir kaç gün içerisinde ise tamamlanması bekleniyor. Kaya, bilindiği gibi son kez Bizim Hikaye dizisiyle ekranlara gelmişti.

Oyuncu daha sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi ve bir süre projelerine ara verdi. Yaz sonunda ise uzun süredir oynamayı beklediği ‘Benden Ne Olur?’ filminde rol aldı. İnternet fenomeni olarak bilinin Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan film, komedi türünde bir yapım.

Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi ve Enis Arıkan’ın da rol aldıkları filmde Sertab Bal isimli bir kadını oynuyor Hazal Kaya. Oyuncu, instagram sayfasından yaptığı son paylaşımla hayranlarını ve sevenlerini biraz endişelendirdi ama her şey yolunda…

Hazal Kaya, gece yarısı film çekimleri sırasında Aslı Kızmaz ve Onur Tuna’nın da olduğu bir grup ile kamera arkasında sohbet ederken bir fotoğraflarını yayınladı. Aslında Aslı Kızmaz yayınlamıştı bu fotoğrafı ilk olarak. Hazal Kaya da repost etmişti.

Fotoğrafın yayınından yarım saat kadar sona Hazal Kaya, kısa bir video paylaştı. Kaya, “Aslı’nın paylaştığı fotoğraftan sonra böyle bir şey yaşandı… Sizce bu nazar mı? Aslı nazar diyor” diyerek ayağını gösterdi.

Oyuncunun bir sandalyeye koyduğu ayağının üzerinde buz paketi yer alıyordu. Hazal Kaya’nın küçük bir kaza geçirip ayağını incittiği görüldü.

Ancak endişelenecek bir durumun olmadığı sonradan anlaşıldı. Aslı Kızmaz’ın gülümseyerek “Nazar tabii” dediği videodan sonra karavandan paylaştığı bir video yüreklere su serpti. Bir kaç saat sonra gece yarısı 2:18’de çekilen videoda Hazal Kaya, müzik eşliğinde dans ediyordu.

İşte Hazal Kaya’nın paylaşımları:

Nazar nazar... Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filminin setinde küçük bir kaza geçirdi 10

Nazar nazar... Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filminin setinde küçük bir kaza geçirdi 11

Nazar nazar... Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filminin setinde küçük bir kaza geçirdi 12

Nazar nazar... Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filminin setinde küçük bir kaza geçirdi 13