Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’ın projesi yoksa da tembellik de yapmıyor!

Mine Tugay’ın projesi yoksa da tembellik de yapmıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi ile gelmişti Mine Tugay. Bu kez izleyiciye bir ters köşe yaparak ‘kötü kadın’ rolüyle ekranlardaydı. Şeniz karakteriyle hem izleyenleri oldukça geren hem de oyunculuğuyla yine beğeni topladığı bir işe imza attı.

Dizinin finalinin ardından tatile çıkan oyuncu, uzun süre tatil yaptı. Mine Tugay, sosyal medyayı da etkin kullanan isimler arasında. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla takipçileri tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Şu ana kadar oyuncunun yeni bir projesi ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Hayranları onu bir başka işte görmek için sabırsızlanıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise büyük bir beğeni ile karşılanıyor takipçileri tarafından.

Mine Tugay, son olarak spor yaparken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun şu sıralar projesi olmayabilir ama tembellik de yapmıyor. Spor yaparak formunu koruyan oyuncu, aynı zamanda sağlığına da dikkat ettiği mesajını veriyor.

Oyuncular için bedenleri bir enstrüman. Dolayısıyla onu her zaman zinde ve sağlıklı tutmak önemli. Bu disiplini sağlayan isimlerden birisi olduğunu da Mine Tugay bu paylaşımıyla gösteriyor…

Tembellik yok????

Mine Tugay'ın projesi yoksa da tembellik de yapmıyor! 7