Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, hayranları ile çok özel bir deneyimini paylaştı!

Tuba Büyüküstün, hayranları ile çok özel bir deneyimini paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün gibi başarılı ve dünya çapında tanınan birisi olmayı birçok genç hayal ediyordur. Tuba Büyüküstün, yer aldığı projelerdeki başarıları, yetenekleri ve güzelliği ile bu noktaya zorlu bir süreçten geçerek geldi.

Bugün sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan, projeleri büyük heyecanla takip edilen oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da çok dikkat çekiyor. Lüksün ne demek olduğu ile ilgili sorularını yönelttiği ve hayranlarına da kendi düşüncelerini aktardığı videoları ile dikkat çeken oyuncu, takipçilerine yapabileceği en büyük iyiliklerden birisini sergiledi.

Bu iyilik de insanlara kendileri olabilmenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya konulması oldu. Tuba Büyüküstün, lüks ve zenginlik içinde yaşama hayali bulunan birçok kişiye özetle şu tavsiyeleri veriyor:

“Basit olabilmek, sakin, sade, ya da deli. Her nasılsan öyle, kendin olabilmek, kendini ifade etmek için, ‘ben buradayım’ demek için başka şeylere ihtiyaç duymamak mıdır acaba lüks…”

Tuba Büyüküstün’ün en önemli lüksün kendin gibi olabilmek olduğunu anlattığı ve takipçilerine önemli bir hayat dersi sunduğu paylaşımına ilgi büyük oldu.