Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün hayranları Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunu daha da büyük bir şevkle bekliyor!

Tuba Büyüküstün hayranları Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunu daha da büyük bir şevkle bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zeytin Ağacı isimli dizinin ilk sezonu 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlandığı zaman özellikle Tuba Büyüküstün hayranları büyük heyecan yaşamıştı. 2017 yılında biten Cesur ve Güzel isimli diziden sonra uzunca bir süre ekranlara dönüş yapmayan Tuba Büyüküstün, önce Rise Of Empires Ottoman isimli dijital dizinin ilk sezonu, ardından da Sefirin Kızı isimli televizyon dizisindeki performansıyla herkesi etkilemişti.

Rise of Empires Ottoman dizisinin ikinci sezonu da 2022 yılında yayınlandı ve Tuba Büyüküstün hayranları Zeytin Ağacı projesiyle de birlikte ünlü oyuncuyu yeniden seyretme fırsatı buldu. Şimdi de Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başlaması merakla bekleniyor.

Ayvalık’ta çekimleri yapılan Zeytin Ağacı, ilk konuşmaya başlandığında izleyiciler meraklıydı ama projeyi seyrettikten ve çok da etkilendikten sonra şimdi ikinci sezon daha da büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı.

Tuba Büyüküstün de geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada dizi için Temmuz ayında sete çıkacaklarını duyurdu. Yalı Çapkını gibi bu sezona damga vuran projenin yönetmeni Burcu Alptekin, yeniden sete çıkacak ve Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu için tüm ekip bir kez daha bir araya gelecek.

Burcu Alptekin’in Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başlamasına kadar başında bulunması beklenen Zeytin Ağacı’nın yeni sezonunda hikaye nereye gidecek çok merak ediliyor.

Fırat Tanış, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi önemli isimlerin bir araya geldiği dizinin ‘aile dizilimi’ konusunu öne çıkartan hikayesi farklı bulunmuştu.

Geçmişte yaşanılan olayların etkilerinin yıllar sonra ortaya çıktığı ve insanların bazı davranışlarına yansıdığı konusunu öne çıkartan Zeytin Ağacı projesinin üçüncü sezonunun da 2024 yılının yaz döneminde çekilmesi bekleniyor.