Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisinin setinden tek fotoğraf bile heyecan yaratmayı başardı!

Zeytin Ağacı dizisinin setinden tek fotoğraf bile heyecan yaratmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures imzasını taşıyan Zeytin Ağacı isimli dizi, Netflix’te geçen yıl büyük ilgi çekmişti. Another Self ismi ile yurt dışında gösterilen diziye gelen ilgi projenin devam etmesi için de büyük motivasyon kaynağı oldu.

Netflix’te en çok izlenen yapımlardan birisi haline gelen Zeytin Ağacı dizisi ile birlikte Tuba Büyüküstün hayranları da ünlü oyuncuyu bir kez daha izleme fırsatı buldu. Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Murat Boz ve Serkan Altunorak gibi çok önemli isimleri de bir araya getiren dizinin ikinci sezonu için ekip Ayvalık’ta çalışmalara başladı.

Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başladığını duyuran yapımcı OGM Pictures tarafından fotoğraf paylaşıldı. Dizinin ikinci sezonunu çok merak eden hayranlar için bu heyecan yaratan bir süreç başlattı.

Ayvalık’ta çekimlere yeniden başlayan ekip, yoğun bir şekilde ikinci sezonun hikayesine odaklandı. Sosyal medya ortamında ise dizinin yeni sezonu için merakla bekleyenler için heyecanın arttığını paylaşılan yorumlardan anlayabilirsiniz.

Zeytin Ağacı dizisinin setinden tek fotoğraf bile heyecan yaratmayı başardı! 7

Bir an önce ikinci sezon çekimlerinin bitmesini, montajın tamamlanmasını ve dizinin yayınlanmasını beklediklerini belirten izleyiciler, Tuba Büyüküstün’e olan sevgilerini ifade eden çok sayıda paylaşım da yaptı.

Yurt dışında da ilgi görmesi nedeniyle Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunu bekleyen dünya çapında birçok izleyici olduğunu ve yeni sezonun Netflix’te yine önemli izlenme oranlarına ulaşmasının beklendiğini belirtelim.