Ana sayfa Sosyal Medya Ne Almila Ada, ne de Özgü Kaya! Üç Kız Kardeş’te herkes Melisa Berberoğlu’nu konuşacak!

Ne Almila Ada, ne de Özgü Kaya! Üç Kız Kardeş’te herkes Melisa Berberoğlu’nu konuşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın, Üç Kız Kardeş isimli romanını bir dizi senaryosu olarak düşünmüş ama daha sonra kitaba çevirmişti. Şimdi de çok satan bu roman bir diziye dönüştü… Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisini salı akşamları izleyeceksiniz.

22 Şubat’tan itibaren Salı akşamları yeni ve çok iddialı bir dizi daha reyting rekabetine ortak olacak. Nesrin karakteri ile hikayede yer alan İclal Aydın, kendi romanının bir kahramanı olmanın ötesinde, dizinin gidişatını da etkileyecek tavsiyelerle senarist Betül Yağsağan’ı yönlendirecektir.

Üç Kız Kardeş dizisinin üç kız kardeşi olarak Türkan, Dönüş ve Derya karakterleri sizleri çok etkileyecek. Hayata yeni adım atan bu 3 kadının hayalleri ve hedefleri çok farklı… Ancak onların yaşayacakları dram anları da ekran başındaki izleyicilere kendi hayatlarından bazı gerçekler sunacak.

Ne Almila Ada, ne de Özgü Kaya! Üç Kız Kardeş'te herkes Melisa Berberoğlu'nu konuşacak! 8

Özgü Kaya’yı Türkan karakterin ve başkalarının sözü üzerine hareket eden birisi olarak göreceksiniz. Dönüş ise, babasına benzerliği ve aşkına kavuşamamış bir genç kız olarak dikkat çekecek. Ancak birçok izleyicinin asıl dikkat etmesi gereken kişi ise Derya karakterini canlandıran Melisa Berberoğlu olacak.

Hikayenin belki de en zor rollerinden birisi 1996 doğumlu bu genç isme düştü… Melisa Berberoğlu, tiyatro eğitimi aldığı Bilkent Üniversitesi’nden 2018 yılında mezun oldu.

Kırmızı Oda dizisinde Menekşe karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde ise Nisa karakterini oynadı. Oyuncu ayrıca Acans isimli dijital projede de kendisini göstermişti.

Melisa Berberoğlu’nun kariyerini çok etkileyecek dizinin Üç Kız Kardeş olacağını söylemek mümkün. Peki neden bu karaktere dikkat çektik. Çünkü çok farklı duyguları yaşayan ve izleyiciye yaşatması gereken zor bir konumda bulunuyor genç oyuncu.

Ne Almila Ada, ne de Özgü Kaya! Üç Kız Kardeş'te herkes Melisa Berberoğlu'nu konuşacak! 9

Bir kere Derya karakteri hem çok yönlü hem de kendi içinde sorunlar yaşayan birisi. Böyle zor bir karakteri canlandırmak da hiç kolay değil.

İşte Derya karakterinin detayları: Sadık ve Nesrin Hanım’ın en başına buyruk, en açık sözlü, en asi, “Erkek Fatma” lakaplı kızıdır Derya. Kedilere, köpeklere, ağaçlara, kuşa, böceğe karşı sevgi besleyen, onları kollayan, sahiplenen, her birine birbirinden güzel isimler veren Derya mimar olmak niyetindedir.

Hayallerinin peşinde koşmak için hiçbir engele takılmaz ama ne yazık ki en büyük engel yine kendisidir. Uçarılığı, tezcanlılığı ve asiliği onu hata yapmaya sürükleyecek, yanlış insanları tercih edecektir. Hayatımın aşkı diye tutunduğu kendisinden yaşça oldukça büyük olan sorumsuz, serseri bir hayat yaşayan Hakan, genç kızı dönülmesi belki de imkansız yollara sürükleyecektir.