Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinden ayrılan Burak Sergen’den hayranlarına müthiş bir müjde!

Sadakatsiz dizisinden ayrılan Burak Sergen’den hayranlarına müthiş bir müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 49. bölümü yayınlandı ve Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen’in hikayeye veda ettiğini izleyiciler üzülerek öğrendi…

Haluk karakteri Aras ile kavga ettikten sonra, kalp krizi geçirerek odanın ortasında öylece yere verildi. Bu sahne ile birlikte Burak Sergen de ilk bölümden bu yana başrolünde yer aldığı diziye veda etmiş oldu. Geçen yıl Nisan ayında koronavirüse yakalanan oyunu, 45 gün boyunca hastanede kalmış ve uzun süre yoğun bakımda tedavi olmuştu.

Yaşadığı bu ağır sürece rağmen diziyi bırakmayan Burak Sergen, ikinci sezonda da hikayenin önemli bir parçasıydı. 49. bölüm itibariyle oyuncunun rolü bitti. Peki Burak Sergen bu duruma ne diyor?

Sadakatsiz dizisinden ayrılan Burak Sergen'den hayranlarına müthiş bir müjde! 7

Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, diziden karakteri ölünce ayrıldığını ifade etti. Burak Sergen tiyatroyu kurduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, hayranlarına yeni bir müjde verdi.

Burak Sergen, prova yaptıklarını ve nasıl yol alacaklarını arkadaşları ile birlikte görüştüklerini belirtti ve “Şahane, güzel şeyler oluyor” dedi.

Arkadaşlarının veda paylaşımları için teşekkür eden oyuncu, “Güzeldi, kendi adıma çok güzel final yaptım” dedi. Yeni tekliflerin gelmekte olduğunu belirten oyuncu, biraz dinlenmek istediğini ve tiyatro çalışmalarına önem vereceğini ifade etti.