Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne Gemiler Yaktım 4. yeni bölümde Rutkay’ın planları hiç beklemediği şekilde bozulacak!

Ne Gemiler Yaktım 4. yeni bölümde Rutkay’ın planları hiç beklemediği şekilde bozulacak!

tarafından ker_def

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın Show TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ 4. yeni bölümü ile 25 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Ne Gemiler Yaktım’ın 4. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Toprak, havalimanında yaşanılanlardan sonra Yasemin’i yakın takibe alır. Neriman’ın konak içindeki oyunu Fidan için kâbusu tekrar başlatır. Ancak bu oyun Neriman’ın Rutkay ile olan ilişkisini de etkileyecektir.

Tevfikler’in apartmanına yeni taşınan genç kadın ve çocuğu merak uyandırırken; yalnızlıktan ve çaresizlikten bunalan Yasemin, Rutkay’ın bir isteğini daha yerine getirmek zorunda kalır. Z

eynep’in doğum günü için parti veren Rutkay’ın planları hiç beklenmedik bir yerden sekteye uğrar.

Dizinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer alıyor. Bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

“Ne Gemiler Yaktım” yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!