Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisine de Ajda Pekkan yakışır!

Kızılcık Şerbeti dizisine de Ajda Pekkan yakışır!

tarafından ker_def

Cuma akşamları hikayesi ile milyonları etkileyen ve Yalı Çapkını dizisinin tüm kişiler kategorisindeki birinciliğine son veren Kızılcık Şerbeti dizisi, 2023 yılını çok başarılı bir şekilde tamamlıyor.

Yılın son bölümü olan 45. yeni bölüm 29 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncuları ile göz kamaştıran Kızılcık Şerbeti dizisinin yıl sonu sürprizi Ajda Pekkan oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin 2023 yılının son haftasında ekrana gelecek olan bölümüne süperstar Ajda Pekkan konuk oluyor.

Bölümde Ajda Pekkan’ın sahne aldığı yeni yıl daveti herkesi bir araya getiriyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Doğa, Pembe’ye rağmen Fatih’le yeniden nikah masasına oturuyor.

Nikahtan sonra Doğa’nın Pembe’ye “Alev gelene kadar, bu evin hanımı da hakimi de benim!” demesi izleyenleri adeta şoke ediyor. Müthiş bir izleyici desteği ile yoluna devam eden projenin güçlü hikayesi ile 2024 yılında da çok başarılı sonuçlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.