Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne Gemiler Yaktım dizisinde finalden önce bazı gerçekler ortaya çıkıyor!

Ne Gemiler Yaktım dizisinde finalden önce bazı gerçekler ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında 8. bölümü ile birlikte 28 Ocak Pazar akşamı final bölümü yayınlanacak olan Ne Gemiler Yaktım projesinde izleyiciler bu durumdan rahatsız. Düşük gelen reytingler sonrasında dizi için final kararı alınmıştı.

Ne Gemiler Yaktım’ın 7. bölümünde neler olacağı da ortaya çıktı. Finalden önce dizide önemli gelişmeler izleyeceksiniz. İşte detaylar: Yasemin öldüğünü sandığı kocası Engin’den hesap sorarken aldığı haberle kendisini hastanede bulur.

Herkesi şoke eden Fidan’ın hamilelik haberi Rutkay’dan boşanma hayalini suya düşürecekken sosyal medyadan Fidan’a gelen destek, umutları tekrar yeşertir. Rutkay, yolun sonunun yaklaştığını fark edince son bir hamle olarak yitirdiği güveni kazanmak ve Yasemin’den kurtulmak için televizyonda Yasemin’in katil olduğunu açıklar.

Yasemin başına geleceklerden habersiz Toprak’ın aşk itirafına öpücükle karşılık verir.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın Show TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer alıyor. Bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

“Ne Gemiler Yaktım” yeni bölümüyle 21 Ocak Pazar saat 20.00’de Show TV’de!