Ana sayfa Dizi Haberleri Ceza aldıktan sonra daha çok dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinde 3. bölüm heyecan yarattı!

Ceza aldıktan sonra daha çok dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinde 3. bölüm heyecan yarattı!

tarafından ker_def

Hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen, Radyo Televizyon Üst Kurulu’ndan ceza almasından sonra daha da çok merak unsuru haline gelen Kızıl Goncalar isimli dizinin 3. yeni bölümü merakla bekleniyor.

Özgü Namal ile Özcan Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin pazartesi akşamlarına yeni bir heyecan kattığını söyleyebiliriz. Sükeler ile muhafazakar kitlelerin yaşamına yönelik bazı önemli detaylar ortaya koyması ile sosyal medyada büyük tartışma yaratan Kızıl Goncalar dizisinin 3. yeni bölümü 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar: Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir.

Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir.

Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır.

Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.