Ana sayfa Sosyal Medya Ne Hande Erçel ne Demet Özdemir, ne Elçin Sangu! Sosyal medyada en çok konuşulan isim bakın kim?

Ne Hande Erçel ne Demet Özdemir, ne Elçin Sangu! Sosyal medyada en çok konuşulan isim bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları televizyon dizileriyle gündemde olan ünlü kadın oyuncular, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Oynadıkları diziler ve karakterle birlikte popüler olan kadın oyuncuların bazıları daha çok ön plana çıkıyor ve daha çok konuşuluyor.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal ölçümleme servisi olan DigiLup’ın geçtiğimiz hafta içinde en çok konuşulan ünlü kadın oyuncularla ilgili araştırmasında sonuçlar ortaya çıktı. Buna göre listenin ilk sırasında Bay Yanlış dizisiyle ekranlara gelen Özge Gürel yer alıyor.

Dizi her ne kadar final yapmış olsa da Özge Gürel’in açık ara bir farkla sosyal medyada çok fazla konuşulduğu da görülmekte. Oyuncuya gelen mesaj sayısının 403 bin 900 olduğu görülürken, ikinci sırada yer alan Hande Erçel’in 260 bin 900 mesaj alması dikkat çekti.

Gürel’in aldığı bu yüksek mesaj sayısı, dizi final yapsa da oyuncunun hala gündemden düşmediğini gösteriyor. Hande Erçel ise Fox TV’de Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde rol almakta şu sıralar.

Üçüncü sırada yer alan isim ise Elçin Sangu. Kanal D’de ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde dizisinin gelecek hafta final yapmasıyla birlikte Sangu gündemde kalmayı sürdürüyor.

4. sırada tv8’de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir var. Listedeki büyük sürpriz ise 5. sırada yer alan Ece Yaşar. Çukur dizisinde Karaca’yı oynayan oyuncu, geçtiğimiz hafta evlendiği Azer’i vurmuş ve sonrasında kanlı gelinliğiyle sokaklarda virane bir şekilde dolaşmıştı.

Karaca’nın yaşadığı bu süreci çok başarılı bir performansla sergileyen Ece Yaşar, başrolde yer almasa da daha popüler rakiplerini geçmeyi başardı.

6. sırada Yeni Hayat dizisinde oynayan Melisa Aslı Pamuk yer alırken, atv’nin Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin ise 7. sırada.

Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Nare ile gündemde olan Neslihan Atagül de 8. sırada yer alıyor. Zümrüdüanka’nın oyuncusu Ceren Yılmaz 9 ve Arıza dizisiyle ekranlara dönen Ayça Ayşin Turan ise 10. sırada.

Ne Hande Erçel ne Demet Özdemir, ne Elçin Sangu! Sosyal medyada en çok konuşulan isim bakın kim? 7