Ana sayfa Dizi Haberleri Bu nasıl bir son? Bir Zamanlar Çukurova’da ne Yılmaz’a, ne Hünkar’a yakışmadı!

Bu nasıl bir son? Bir Zamanlar Çukurova’da ne Yılmaz’a, ne Hünkar’a yakışmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3. sezona da başarılı bir giriş yaptı. Dizi, yeni sezonda da ilgiyi üzerinde tutmayı başarırken, heyecanlı sahneler ve yeni karakterlerle yoluna devam ediyor. Ancak bir karakterin diziden ayrılacağı bilgisi, izleyenleri üzdü.

Kısa bir süre önce Vahide Perçin’in oynadığı Hünkar karakterinin diziden ayrılacağı öğrenilmişti. hafta dizinin 71. bölümünde Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin’in ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hatta Hünkar karakterini ölerek diziden ayrılacağı da kulis bilgilerine yansımıştı.

Ancak kimse onun böylesine vahşi bir şekilde öleceğini düşünmüyordu! Dizinin yayınlanan 68. bölüm tanıtımında Yılmaz, Züleyha ile başlarına gelenlerin sorumlusu olarak gördüğü Hünkar’ı bir kulübeye götürüp ateşe veriyor. Hünkar’ın çığlık çığlığa ateşlerin içinde kaldığı anlarda Yılmaz arkasını dönüp gidiyor.

Böyle bir sahneyi ne diziye, ne Yılmaz’a, böyle bir ölümü de Hünkar’a hiç yakıştıramıyor izleyici. Yılmaz’ın katil olması, Hünkar’ı diri diri yakması, izleyicinin ona olan inancını sorgulatırken, Hünkar’ın da böyle bir ölümü haketmediği konuşuluyor sosyal medyada.

Bu nasıl bir son? Bir Zamanlar Çukurova'da ne Yılmaz'a, ne Hünkar'a yakışmadı! 7

Sosyal medyada “Biz bu ayrılığa hazır değiliz” yorumları yapan izleyicilerin, fragmanın yayınlanmasından sonra ise Hünkar’ın diziden ayrılması bir yana, ona reva görülen bu sonu haketmediği yorumları yapılmakta. “Yılmaz ne olursa olsun bunu yapmamalı” yorumlarıyla senariste seslenen izleyiciler, Fekeli’nin bu olay karşısında Yılmaz’ı sileceğine de emin.

Pek çok izleyici ise Yılmaz’ın Hünkar’ı son anda kurtaracağı görüşünde. Zaten kimsenin kabul edebileceği bir son da değil Hünkar için. Yılmaz’ın da böyle bir şey yapacağına inanmak istemiyorlar.

Neler olacağını izleyip göreceğiz ama “Hünkar giderse dizi de biter” yorumları yapan izleyiciler, Hünkar’ın gitmesini de istemiyor.

İşte tartışmalara neden olan 68. bölüm tanıtımı: