Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün yaptığı gündemle ilgili paylaşımı büyük beğeni topladı

Tuba Büyüküstün yaptığı gündemle ilgili paylaşımı büyük beğeni topladı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda yer almayan Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz hafta Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olmuş ve hayranlarını da mutlu etmişti. Diziler konusunda temkinli durduğu anlaşılan oyuncunun yeni bir projesiyle ilgili bilgi henüz yok.

Ancak oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle buluşmakta. Tuba Büyüküstün, kızları Maya ve Toprak ile zaman zaman fotoğraflarını paylaşırken, bugüne özel bir durumu da atlamadı. Tüm dünyada 11 Ekim ‘Dünya Kız Çocukları Günü’ olarak kutlanıyor.

Oyuncu da bugünü es geçmedi ve iki kız çocuğu annesi olarak tüm dünyada kızların korunması, erken yaşta evlilik, eğitim eşitsizliği gibi konularla ilgili bir mesaj yayınladı.

Büyüküstün, takipçilerinden Unicef Türkiye’yi etiketleyerek kız çocukları için birlikte ses çıkarmak adına bir çağrıda bulundu.

Oyuncunun paylaşımı büyük ilgi gördü ve takipçileri de pek çok yorum ve beğeni yapmaya devam ediyorlar.

İşte o paylaşım:

Kızlar dünyanın her yerinde dünyayı değiştirmeye devam ediyor!

Kızlar korunma haklarını istiyor. Kızlar erken yaşta evliliğe, toplumsal cinsiyet ayrımcılığına, eğitime erişimdeki eşitsizliğe, kadına ve kız çocuğuna karşı şiddete, iklim değişikliğine karşı savaşıyor. Ve durmayacaklar.

Bu #DünyaKızÇocuklarıGünü’nde kız çocukları için neleri değiştirmek, hangi konularda onlarla birlikte sesinizi duyurmak istersiniz? Bunları @unicefturkiye’yi etiketleyerek yazın. Birlikte herkes için daha eşit bir dünya yaratabiliriz.

Girls everywhere are already changing the world.

Girls are demanding their right to be protected. They’re combatting child marriage, gender stereotypes, education inequality, violence and climate change – and they won’t stop.

This #DayOfTheGirl, tell us, what is the change you want to see? What are you standing up for? Together we can build a more equal world for all.

Tuba Büyüküstün yaptığı gündemle ilgili paylaşımı büyük beğeni topladı 7