Ana sayfa Sosyal Medya Ne kadar da doğru…Doğa Rutkay’ın ikizleriyle paylaşımına beğeni ve yorum yağıyor…

Ne kadar da doğru…Doğa Rutkay’ın ikizleriyle paylaşımına beğeni ve yorum yağıyor…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter karakteriyle ekranlara gelen Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medyada dikkat çeken isimlerden birisi. Oyuncu etkin bir şekilde kullandığı instagram hesabından pek çok video, fotoğraf, içerik paylaşmakta.

Özellikle anne olduktan sonra ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile ilgili yaptığı paylaşımlar büyük dikkat çekmekte. Bu sezon Show Tv’nin bir başka programı Çocuktan Al Haberi ile de ekranlara gelmeye başlayacak olan oyuncu, ikizlerinin büyürken yaşadığı zorlukları, sorunları, eğlenceli ve keyifli anları, sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Doğa Rutkay’ın ilgi çeken paylaşımlarında Piraye ve Rutkay Kerim’in de büyümesini izliyor takipçileri. Rutkay, kimi zaman samimi duygularıyla yazdığı notlarla da dikkatleri çekmekte. Takipçilerinin hem bilgi edinip hem kendilerinin yaşadıklarını da paylaştığı Doğa Rutkay, kimi zaman duygulara da tercüman oluyor.

Annelikle ilgili hislerini, ikizlerinin büyürken onlara yol göstermek konusunda nasıl bir yöntem izlediğini, gelişimleri hakkında neler hissettiğini anlatıyor oyuncu.

Son olarak da Piraye ve Rutkay Kerim’in üzüm bağlarında dolaşırken çekilen bir videosunu paylaşan oyuncu, çocuklarını bir birey olarak görmenin önemini anlatıyor anne babalara.

Rutkay’ın bu sözlerine Güldür Güldür’deki meslektaşları Ecem Erkek, Ali Sunal ve Aylin Kontente ile İrem Sak’ın da beğeni yaptığı ve Asuman Dabak’ın ise kalp emojisi ile destek verdiği görülüyor.

İşte Doğa Rutkay’ın o paylaşımı:

Evlatları özgür bırakmanın , ama onlar özgürken de içimizde kopan gizli fırtınalara inanıyorum.
Televizyon, ipad değilde; doğanın, fidanın, bir dere kenarının büyüsüne inanıyorum.
“aman, sakın, asla, yapamazsın, gidemezsin” ‘e değil de “sana güveniyorum, ben buradayım sen de bir dene istersen” ‘e inanıyorum.
Evlatların mücadele edip, kendi başlarına başarmanın zevkini hissetmelerine inanıyorum.
Sevginin , şefkatin , desteğin ve “ her zaman seninleyim evlat” duygusunun , geçici oyunlardan ve hediye paketlerinden daha kalıcı olduğuna inanıyorum.
Analık duygumuz her gün başka bir boyuta ulaşırken; onların her daim saygıyı hakkettiğine inanıyorum.
Kocaman insanlarmış gibi, ruh hallerine duyulması gereken saygıyı..
Varlığınıza teşekkürler.
Nice üzüm bağlarında yürüyüşleriniz olsun!
Ve inşallah hep aynı basit ve ilk gün gibi heyecan ve mutlulukla gezin doğada♥️
#paylaşmakgüzeldir
#evlatlarımızhepmutluolsun
????♥️????♥️

 

Ne kadar da doğru...Doğa Rutkay'ın ikizleriyle paylaşımına beğeni ve yorum yağıyor... 7