Ana sayfa Dizi Haberleri Maria İle Mustafa dizisinde sürpriz değişiklik!

Maria İle Mustafa dizisinde sürpriz değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de ekrana gelmeye başlayan Maria İle Mustafa dizisi, Pazar akşamlarının alternatifi olarak izleyenlerin ilgisini çekti. Ürgüp’te yapılan çekimleri yapılan dizi, yörenin muhteşem manzarası eşliğinde Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’i bir araya getirdi.

Daha önce Yeni Gelin dizisiyle ilk kez Türkiye’de tanınan Jessica May, Türkçesi’ni daha da ilerletmiş bir halde ve saçlarını da sarıya boyattığı yeni imajıyla ekranlara geldi. İyi bir ekran uyumu yakalayan ikilinin oynadığı Maria İle Mustafa dizisinde beklenmeyen bir değişiklik yaşandı.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği diziyi daha önce Faruk Teber yönetiyordu. Bir kaç bölüm çektikten sonra Teber’in projeye ‘Genel Yönetmen’ olarak devam etmesi kararlaştırıldı. Bu durumda boşalan yönetmen koltuğuna kimin oturacağı ise merak konusu oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından paylaştığı kulis bilgisine göre dizinin yeni bölümleri için yönetmen Bahadır İnce ile görüşüldüğü ifade ediliyor. Netleştiğinde biz de sizlerle bu gelişmeyi paylaşacağız. Yönetmen değişikliklerinin diziyi kimi zaman farklı noktalara götürdüğü biliniyor ancak Genel Yönetmen’in Faruk Teber olması, büyük bir kan kaybı yaşanmayacağının da bir göstergesi.

Bu arada geçtiğimiz günlerde atv’nin yeni sezon tanıtımı için İstanbul’a gelen Hilmi Cem İntepe ve Jessica May, çekimlerde enerjik ve eğlenceli tavırlarıyla dikkatleri çektiler. Ekran enerjileri de tutan ikilinin eğlenceli sohbetini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Jessica May röportajda “Sürekli anlatıyorlar, tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorlar. Biraz yoruluyorlar benimle ama çok sabırlılar. Hilmi Cem’in enerjisi muhteşem. Zaten enerji patlaması oldu, ikimizin. O yüzden ben çok mutluyum” diye konuşurken İntepe de “İkimiz de hiperaktif. Samimi, çok güzel bir partner olduğumuzu düşünüyoruz. Enerjimiz tuttu, uyumumuz tuttu. Sahneleri çok güzel oynadığımızı düşünüyoruz. Tabii ki izleyenler karar verecek.Oranın büyüsüne kaptırmış durumdayız. Şu an her şey çok yolunda” ifadesini kullandı.

Tanıtım çekimlerinden görüntüleri ve röportajları videodan izleyebilirsiniz: