Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun, Atiye 3. sezondan ilk haberi verdi…

Melisa Şenolsun, Atiye 3. sezondan ilk haberi verdi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in Orjinal Türk dizisi olan Atiye’nin şu anda 2. sezonu yayında. 10 Eylül’de yayınlanan dizinin ilk sezonu ise hatırlanacağı üzere 2019 Aralık ayının son günlerinde yayınlanmıştı. Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un başrolünde oynadıkları dizi 3. sezonda da devam edecek.

Atiye’nin 2. sezonda kendisini bambaşka bir hayatın içinde bulmasıyla birlikte yeni sezon ilginç olaylarla başlıyor. Atiye’nin macerası devam ederken, Melisa Şenolsun’un oynadığı kız kardeşi Elif ile de yolları farklı bir şekilde kesişiyor. Atiye’nin Göbeklitepe’ye dönerek her şeyi değiştirme mücadelesi, 2. sezonun heyecanlı bir bölümle son bulmasıyla merakta bıraktı.

Bir süre önce İstanbul’da çekimleri başlayan Atiye dizisinin 3. sezonu için bir kaç haftalık ara verildi. Eylül’ün son haftasında yeniden çekimlerin başlaması bekleniyor. O zamana kadar da oyuncular dinlenmekte. Ancak görünen o ki yeni bölüm senaryoları oyunculara ulaşmış.

Melisa Şenolsun, instagram’dan yaptığı paylaşımla, Atiye’nin ismini kullanmasa da İngilizce olarak “Sonraki bölüm” notunu düşmesinden anlaşılmakta durum.

Atiye’nin 3. sezon yayını ne zaman olacak henüz belli değil ama oyuncuların da izleyenler kadar heyecanlandığı anlaşılmakta. Melisa Şenolsun da eline aldığı senaryo ile verdiği siyah beyaz pozu paylaşarak bu durumu ortaya koymuş oluyor.

İşte Şenolsun’un paylaşımı:

#nextchapter ????

Melisa Şenolsun, Atiye 3. sezondan ilk haberi verdi... 7