Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ne kadar da yakıştılar! İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz döneminin favori dizi çifti olur!

Ne kadar da yakıştılar! İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz döneminin favori dizi çifti olur!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Haziran ayında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizi Seversin’in başrol ikilisi İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün deniz kıyısında çekilen fotoğrafları büyük ilgi gördü. İkili yaz döneminin favori dizi çifti olabileceklerini her halleriyle yansıtıyor.

Sosyal medyada da hayranlarının birbirlerine çok yakıştırdığı ikili, Seversin dizisi ile birlikte yakında milyonların karşısına çıkacak. Setten gelen ilk paylaşımlar bile ne kadar iyi bir çift olduklarını ve birbirlerine ne kadar çok yakıştıklarını anlatmaya yetiyor.

Ne kadar da yakıştılar! İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz döneminin favori dizi çifti olur! 9

Yaz döneminin çok ilgi çekmesi beklenen romantik komedi dizisi Seversin için ekip bir süredir çekimlere devam ediyor. Kanal D’nin de büyük beklentilerle hazırladığı dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.

Genç kızların romantik prensi oyuncu Tolga Tuna (Burak Yörük) ile güzeller güzeli Asya’nın (İlayda Alişan) aşk hikayesini ekrana getirecek olan Seversin eğlenceli bir romantik komedi arayanların beklentisini karşılayacak.

Ne kadar da yakıştılar! İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz döneminin favori dizi çifti olur! 10

Dizinin oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi isimler yer alıyor.

Ne kadar da yakıştılar! İlayda Alişan ve Burak Yörük yaz döneminin favori dizi çifti olur! 11

Yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan Seversin’in genel hikayesi ise şöyle; Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve avm’de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya’yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

Seversin yakında Kanal D’de…