Ana sayfa Sosyal Medya Söz bitti, görüntü konuştu! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu asıl sözlerle değil tavırlarıyla mesaj verdi!

Söz bitti, görüntü konuştu! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu asıl sözlerle değil tavırlarıyla mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden ‘aşkımız ilk günkü gibi’ pozları! Ünlü çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, Fatih Harbiye dizisinden bu yana hayatı birlikte paylaşıyor. Dizi setinde başlayan ve evlilik ile devam eden aşkın hala ilk günkü gibi sürdüğünü gösteren pozlar ise kameralar tarafından kayıt edildi.

Serra Arıtürk’ün Kadir Doğulu ile ilişkisi olduğu ve hamile kaldığı şeklindeki asılsız iddialar ile yıpratılmaya çalışıldığı bir dönemde, ikilinin kameralara yansıyan görüntüleri aslında bu iddialara bir yanıt niteliği de taşıyor.

Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizi başrolde buluşan ünlü çift, aynı zamanda projenin yapım ortağı da oldu… Bu nedenle Peride Celal’in ‘en güzel aşk hikayem’ diye tarif ettiği Gecenin Ucunda kitabının dizi versiyonu da merakla bekleniyor.

Önceki gün Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye giden çiftin tv100 kameralarına verdiği görüntüler aslında son dönemde yapılan yıpratma çabalarına karşı birlikte ve sağlam bir şekilde durduklarını da gösteriyor.

“Aşkımız ilk günkü gibi” dedirtecek pozlar veren ikili, sözlerinden daha çok ekrana yansıyan bu birliktelik tablosu ile aslında iddialara karşı en uygun yanıtı vermekteler…

Çiftin başarıdan başarıya koşan kariyerleri sırasında yaşadıkları bu zorlu dönemde birlikteliklerini sergileyerek verdiklerin mesajın anlamı da hayranları için bir hayli büyük… Çiftin milyonlarca seveni var ve onların yaptıkları her şeyi takip eden hayranlar, bu görüntülerden de çok memnun kaldı.