Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisini heyecanla bekleyenlere müjde!

Kalp Yarası dizisini heyecanla bekleyenlere müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinden sonra Gökhan Alkan, Kalp Yarası isimli yeni yapımla yakında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun partneri de 4 yıldır ekranda olmayan Yağmur Tanrısevsin.

Uzun süredir dizilere kendini kapatan Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası ile anlaşarak hayranlarını çok mutlu etti. Oyuncu, Gökhan Alkan ile önemli bir yolculuğa çıkıyor. Dizinin tüm hazırlıkları tamamlandı. İlk olarak fragman çekimleri için ekip bir araya gelecek ve ardından da İstanbul’daki çekimlerin tamamlanması beklenecek.

Kalp Yarası dizisinin hikayesi Antakya’da geçiyor. Yani ekip İstanbul’daki işler bitince topluca Antakya’ya göç edecek. Zaten Antakya’da da bir başka ekibin dizi için yoğun bir şekilde çalıştığı da biliniyor.

Kalp Yarası yaz aylarında izleyicilerle buluşacak bir Tomris Giritlioğlu hikayesi… Dizinin iyi bir oyuncu kadrosu oluştu.

Merve Çağıran, Zehra Yılmaz, İnanç Konukçu, Kemal Burak Alper, Toprak Can Adıgüzel, Nail Kırmızıgül, Rıza Akın ve Yonca Şahinbaş dizinin ekibinde yer alan diğer isimler.Gökhan Alkan’ı yeni dizide Ferit, Yağmur Tanrısevsin’i Ayşe ve Merve Çağıran’ı da Nilgün karakterlerinde izleyeceksiniz.