Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisi 4. bölümüyle sosyal medyayı resmen salladı!

Nefes Nefese dizisi 4. bölümüyle sosyal medyayı resmen salladı!

tarafından zk zk
Star TV ekranlarında yayınlanan ve Uğur Yücel’in yönetip oynadığı Nefes Nefese dizisi, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Şükrü Özyıldız ile Melisa Şenolsun’un da rol aldığı dizi, dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında ilk sıraya yerleşti.

Diziyi sırasıyla; “Yaparsın Aşkım” ile “Enine Boyuna” takip etti.

Nefes Nefese dizisi konusu ve oyuncuları

Nefes Nefese dizisi Star TV’nin 2018 yaz ayları için hazırladığı bir aksiyon dizisidir.

Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı Nefes Nefese Ağustos 2018’de yeni sezondan 1 ay önce Star TV tarafından yayınlanmaya başlanmıştır.

Çarşamba günü rakipleri ile yarışa başlamadan önce kendisine ait bir kitle oluşturmak amacıyla diğer rakiplerinden erken başlayan dizi, başarılı reyting sonuçları ile ve oyuncu kadrosunun müthiş uyumu ile dikkat çekmektedir.

Genel Hikaye

Berlin’de, babası Ayaz Kıran’la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya’nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran’la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf’la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye’deki annesini ararken Antakya’da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.