Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan güçlü kadın rolüyle hayranlarını yine mest edecek!

Nehir Erdoğan güçlü kadın rolüyle hayranlarını yine mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan geçen sezon TRT1 ekranında Benim Adım Melek dizisinin başrolünde yer aldı. Melek karakteri ile dram yüklü bir hikayede yer alan oyuncu, ekran başındaki izleyicileri de birçok kez ağlattı.

Nehir Erdoğan güçlü performansı ile iki sezon süren dizide yine herkesi mest etti. Oyuncu yeni sezonda da yeni rolüyle yine hayranlarının büyük ilgisini çekecek.

Sana Söz isimli Star TV’nin yeni dizisinde Elif Karaca karakterine hayat verecek olan oyuncu, bir televizyon programı sunucusu olarak hikayede yerini alacak. Bir cinayet davasının çözümüne odaklanan hikaye bir hayli etkileyici gözüküyor.

Nehir Erdoğan güçlü kadın rolüyle hayranlarını yine mest edecek! 7

Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak ile başrolü paylaşan Nehir Erdoğan’ın hayranları yeni dizinin ilk fragmanını çok beğendi. Oyuncunun güçlü bir kadın rolü ile izleyici karşısına çıkacak olması da bir başka önemli ayrıntı oldu.

Benim Adım Melek dizisinde de yine güçlü bir kadın portresi çizen oyuncu, bu sefer ünlü bir televizyon programcısı olarak izleyicileri mest edecek.

İnandığı yolda ilerleyen ve hiçbir şeyi kendisine engel kabul etmeyen Elif karakteri, kadın izleyicileri fazlası ile etkileyecek. Ekranda güçlü kadın karakterleri görmek isteyen dizi hayranları için Nehir Erdoğan’ın yeni rolü büyük dikkat çekecek.