Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nehir Erdoğan nasıl mutlu görmeniz lazım! Doğa Rutkay da mutluluk dağıttı

Nehir Erdoğan nasıl mutlu görmeniz lazım! Doğa Rutkay da mutluluk dağıttı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan ile, Show TV’de Güldür Güldür Show’a devam eden Doğa Rutkay’ın paylaşımları görenleri gülümsetti.

Halfeti’den kısa bir video paylaşan Nehir Erdoğan, ne kadar mutlu ve enerjik olduğunu görüntülerle anlatıyor. Mesajıyla da kalplere hitap eden oyuncu, Japon romancı Haruki Murakami, akıllardan çıkmaması gereken sözüyle videosunu yayınladı. İşte o paylaşım: “Gönlü geniş insanları seviyorum. Vefakar insanları, kusur kapatanları, kendi gibi davrananları; başkası olmayanları seviyorum.’ Murakami, #benimadımmelek #halfeti… Gülümse Şimdi”

 

Doğa Rutkay ise Show TV ekranında Güldür Güldür Show programında Yeter karakteri ile izleyicilerin karşısına yeni sezonda da çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, ayrıca aynı kanalda yayınlanan Çocuktan Al Haberi isimli programın da sunuculuğunu üstlenmişti. Program çekimlerinden bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, çocukların kendisini ne kadar şaşırttığını da mesajıyla belirtti.

İşte Doğa Rutkay’ın paylaşımı:

Çocuktan Al haberi????????♥️????????????????????☘️????
Hız kesmeden çekimlerimize devam ediyoruz????
Birbirinden tatlı minnoşlarım gün geçtikçe daha da şaşırtıyorlar bizi????
İlginize sevginize sonsuz teşekkürler????
#çocuktanalhaberishow
#hercumartesipazar17de

Nehir Erdoğan nasıl mutlu görmeniz lazım! Doğa Rutkay da mutluluk dağıttı 7