Ana sayfa Dizi Haberleri “Kadına taciz mesajı veriyoruz” diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara’dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt!

“Kadına taciz mesajı veriyoruz” diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara’dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni sezondaki sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya her hafta ünlü bir isim konuk olmakta. 9. bölümü dün akşam (13 Ekim Salı) ekranlara gelen diziye bu kez uzun süredir ekranlarda yer almayan Burçin Terzioğlu konuk oyuncu olarak katıldı.

Terzioğlu’nu özleyenler için Menajerimi Ara dizisinde onun olduğu bölümler ayrı bir anlam ifade ediyordu ama bugüne kadar diziye katılan Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Ercan Kesal, Derya Baykal, Melisa Şenolsun, Ahmet Rıfat Şungar gibi pek çok isim konuk oldu ve olmaya da devam edecek.

Ancak hiçbir konuk oyuncunun rolü, muhtemelen Burçin Terzioğlu’nunki kadar etkili ve çok konuşulan bir rol olmadı! Gerçi oyuncular bir hikaye ile diziye dahil olsalar da kendilerini oynuyorlar. Fakat Burçin Terzioğlu’nun diziye konuk olduğu hikaye ile ekran başında diziyi izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı.

Pek çok kadın gibi çalıştıkları ortamlarda çeşitli tacizlere maruz kaldıklarını ünlü kadınlar da zaman zaman dile getiriyor ve çeşitli sosyal medya kampanyalarıyla bu konulara dikkat çekmeye çalışıyorlar.

Dizilerde de sıklıkla ‘kadına taciz, şiddet’ konuları işleniyor ama durum çoğu zaman reyting adına öyle bir noktaya geliyor ki mesaj vermek ve farkındalık yaratmak adına çekildiği öne sürülen bu sahnelerdeki detaylar ve benzer sahnelerin sürekli tekrar edilmesi, rahatsız edici durumların öne çıkarılması izleyiciyi rahatsız ediyor.

Çünkü artık bilinçli izleyici kadın karakterleri meslek ve iş sahibi, güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen kişiler olarak görmek istiyor. Doğru mesajın da ancak bu şekilde verilebileceğinin altını çiziyor. Kadına şiddet ve taciz içerikli sahnelerin sürekli gösterilmesini de reyting için yapılan kurnaz adımlar olarak niteliyor.

İşte Menajerimi Ara dizisinde dün akşam ekrana gelen benzer bir sahneyle o kadar güzel bir mesaj verildi ki izleyici sosyal medyada ‘İşte budur!’ yorumları yapmaya başladı.

Kendisini taciz eden adam karşısında susmayan, yakasına yapışan, ona dersini veren, üstelik bir kaç dakika sonra çıktığı sahnede herkesin karşısında ve canlı yayında yaşadıklarını cesurca anlatarak herkesi şaşkına çevirip sonra da cesaretinden dolayı alkış alan, örnek davranışıyla takdir toplayan bir sahneyle Burçin Terzioğlu dizinin konuşulan ismi oldu.

Kadınlara “Susmayın” diyen Terzioğlu’nun sözleri ve bu sahne ile birlikte “Mesaj verilecekse işte böyle verilir!” dedirtti adeta.

Çok konuşulan ve sosyal medyada da herkesin takdirle karşıladığı o sahneyi aşağıda izleyebilirsiniz:

Konuk oyuncu Burçin Terzioğlu, konu gereği EGO ajans ile çalışıyordu ve İstanbul Film Festivali’nde sunucu olarak sahneye çıkacaktı. Gecede kendi tasarımları olan elbiseyi giymek istiyor, fakat kimse ona elbisenin berbat olduğunu söyleyemiyordu.

En büyük tepkiyi de gecede Burçin Terzioğlu’nun takı sponsorluğunu yapan firmanın sahibi koymuş, “Bu elbiseyi giyerse sponsorluktan çekiliriz” restini çekmişti. Hikaye böyle devam ederken sahneye çıkmaya hazırlanan Terzioğlu’na gerçeği söyleyen kişi Dicle oldu.

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 16

Burçin Terzioğlu, herkesin aynı düşüncede olduğunu görünce elbisesini değiştirip kulise doğru yol almaya başladı. Bu sırada sponsorun getirdiği takılar da üzerindeydi. Sponsor olan adam, Terzioğlu ile iş konuşmak bahanesiyle yürümeye başladı. Tam sahne arkasındaki bölgede olan kapalı bir alana geldiklerinde onu yemeğe, hatta Midilli adasına birlikte gitmeye davet etti.

Bu sırada durumun resmen tacize dönüştüğünü anlayan Burçin Terzioğlu bir anda arkasını dönüp adamın yakasına yapıştı ve taciz etmediğini, yanlış anlaşıldığını söyleyen cümleler kursa da ne duyduğunu, orada ne olduğunu, adamın aslında ne ima ettiğini, ne teklif ettiği çok iyi anladığını, aptal olmadığını ve bunun bir taciz olduğunu üstüne basa basa söyleyen Terzioğlu, adamı en sonunda kapının dışına itip tartaklamaya başladı. Bir süre sonra kalkıp takıları da fırlatıp attı.

Olayın hemen ardından üstü başı yırtık, toz içindeki haliyle sahneye çıktı. Herkes ona şaşkınlıkla bakarken, Terzioğlu önce ezberlediği sunumu yapmaya çalıştı ama bunu yapamayacağını anlayıp durdu ve arkada yaşananları aktarıp, o anda canlı yayını da izleyenleri şok içinde bırakarak taciz olayını anlattı.

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 17

Ünlü de olsa kendisi gibi pek çok kişinin benzer olaylar yaşadığını, toplumun içinde de bu tür durumlar yaşayan her kadın gibi susmaması gerektiğini, herkesin konuşması, anlatması gerektiği, kadınların birbirine destek olarak bu olayları üstesinden geleceğini anlattı ve gerçekten yaptığı konuşmayla herkesi ayakta alkışlattı.

Pek çok dizinin eline yüzüne bulaştırdığı mesaj veya reyting kaygılı konu, Menajerimi Ara’da o kadar gerçekçiydi ki herkes için sarsıcı oldu.

Bakın izleyiciler bu sahne için neler neler söylüyor?

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 18

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 19

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 20

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 21

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 22

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 23

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 24

"Kadına taciz mesajı veriyoruz" diye yırtınan kimi dizilere, Menajerimi Ara'dan Burçin Terzioğlu ile tokat gibi yanıt! 25