Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ı bile şaşırtan, izleyiciye ne yapmaz? Yeni Şahika olabilir mi?

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ı bile şaşırtan, izleyiciye ne yapmaz? Yeni Şahika olabilir mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, izleyenleri her bölüm şaşırtmaya devam ediyor! Akla gelmeyen ve kimi zaman mantık dışı olayları ile ekran başında diziyi takip edenlere sürekli ters köşeler yaşatan bir dizi Yasak Elma.

6. sezonu ile ekranda yine ilgiyle izlenen yapım, reytingleriyle de kanalın ve yapımcının yüzünü güldürüyor. Bu sezonun son olduğu, yapımcı firma Med Yapım tarafından da açıklanmıştı. İzleyici her ne kadar ayrılmak istemese de absürd ve entrikası bol, ekranın gülme garantili dizisi Yasak Elma, sezon sonunda veda edecek.

Bu arada senaristler, yine izleyiciye takla attıran gelişmelerle diziye heyecanı yükseltmekte! Şevval Sam ve Eda Ece’nin Ender ve Yıldız karakterleriyle adeta fenomen haline geldikleri diziye yeni katılan bir isim, uzun süredir Şahika’yı özleyenlere de göz kırpıyor sanki!

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam'ı bile şaşırtan, izleyiciye ne yapmaz? Yeni Şahika olabilir mi? 8

Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika karakterini unutamayan ve her fırsatta dönmesini isteyen izleyiciler bu dileklerine kavuşamasa da Nehir Erdoğan’ın oynadığı Julia karakterinin diziye katılmasıyla birlikte ayrı bir hava oluştu! Yine entrikası bol, yüzü gülen ama arkadan bin türlü iş çeviren, zekasıyla Ender’e de meydan okuyan bir karakter Julia!

Doğan’ın eski bir arkadaşı olduğunu söyleyerek Yıldız ve Ender ile tanıştırdığı Julia, şimdiden merak konusu oldu! 162. bölüm tanıtımında Ender’in içeriye girip “Bakalım kocam ve sevgilileri neler yapıyorlarmış?” diyerek tavrını baştan koymasıyla, işlerin iyice gerginleşeceği de anlaşılıyor!

Julia’nın “Memnun oldum” diyerek elini uzattığı Ender, “Memnun olduğuna pişman olacaksın!” sözleriyle, önümüzdeki bölümlerin hayli eğlenceli geçeceğini de işaret ediyor! Bu arada Yıldız ile yolları yeniden ayrılan Ender’in, bu kez Julia karşısında yeniden Yıldız ile müttefik olma durumu da söz konusu ki izleyici de en çok bu ikilinin beraber duruşunu seviyor!

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam'ı bile şaşırtan, izleyiciye ne yapmaz? Yeni Şahika olabilir mi? 9

Bu arada dizinin yeni bölüm fragmanını instagram sayfasından yayınlayan Şevval Sam, “Neler oluyor yahuu?” notuyla gelmekte olan bölümü kahkaha emojisi ile işaret ediyor. Şevval Sam, bu mesajıyla izleyicinin merakını da arttırmakta…