Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan yaktın ortalığı! Benim Adım Melek’te bu kadar acıya yürek dayanmaz!

Nehir Erdoğan yaktın ortalığı! Benim Adım Melek’te bu kadar acıya yürek dayanmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde ikinci sezon büyük bir heyecan ile devam ediyor. Çarşamba akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşan dizide Melek’in hastalığını öğrenen Seyit Ali, büyük vicdan azabı yaşıyor. Melek’in durumu kötüleşiyor, bunca zaman kızına çektiren Seyit Ali, şimdi insafa geldi.

Defne’nin “Annem ölüyor dede” sözleri birçok izleyicinin kulaklarında yankılandı. 34. bölümde öyle etkili sahneler vardı ki, izleyiciler ekran başından kalkamadı.Seyit Ali, karakterinin onca zaman boyunca kızının hastalığını öğrenmemiş olması büyük bir eleştiri kaynağıydı.

Artık o dönem geride kaldı. Şimdi Seyit Ali, kızı için neler yapacak bunu izlemek isteyen seyirciler, Melek’in durumunun ağırlaşması ile de yine gözyaşlarını akıttı. Nehir Erdoğan başarılı performansı ile takdir toplarken, acılı hikayenin tutkunu olan izleyiciler 14 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 35. yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Seyit Ali’nin gözyaşları herkesi etkileyecek. Melek, “Baba, sen bir daha bana hiç kızım diye sarılmayacak mısın?” şeklindeki sözleriyle acıyı daha da artırdı.

Melek, babasının gözleri önünde yere kapaklandı.Anlaşılan izleyici yeni bölümde hüngür hüngür ağlayacak, birçok sahne bulacak.

İşte 14 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak Benim Adım Melek 35. bölüm fragmanı: