Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı canlı yayınında, Kerem Bürsin yaptığı gafın bile farkında değildi!

Sen Çal Kapımı canlı yayınında, Kerem Bürsin yaptığı gafın bile farkında değildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı öncesinde, dizinin yıldızları Kerem Bürsin ile Hande Erçel, instagram üzerinden canlı sohbet yapmayı adet haline getirdi. Dizinin başarısında iki ünlü ismin hem uyumları hem enerjileri hem de sosyal medyada sergiledikleri büyük çabanın önemli bir etkisi var.

Yine sempatik halleri ile göz dolduran ikili, hayranlarından gelen soruları yanıtladı… Canlı sohbet sırasında Kerem Bürsin’in İngilizce olarak argo ifadelerde bulunması da dikkat çekti. Oyuncu, o kadar rahat ki, ağzından çıkan kelimeyi sürekli kullandığı belli “Ooo fuck” diyen oyuncu, aslında bir pot kırdığının bile farkında değildi.

Aşağıdaki videoda 1.05’inci dakikada Kerem Bürsin’in gafını izleyebilirsiniz. Hande Erçel, partnerinin de çok çikolata yediğini bu canlı sohbette anlattı. Kendisi ise o an için hiç yemediğinden bahsetti.

Kerem Bürsin, “Yolladığınız çikolatalar bize geliyor. Çiçekleriniz de geliyor, hediyeleriniz de ayrı geliyor. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Hande Erçel de yoğunluk nedeniyle bu jestlere yanıt veremediklerini, ancak hepsini aldıklarını belirterek hayranlarına teşekkür etti.

“Hande’ye daha çok geliyor” diyen Kerem Bürsin, yine herkesi gülümseten tavırlar sergiledi. Bürsin, hayranlarından para harcamalarını kesinlikle istemediğini, bu tür hediye ve jestlere gerek olmadığını belirtti.

Her iki oyuncu da bu jestlerin kendilerini çok mutlu ettiğini ancak illaki bir şey yapmak istiyor ise, hayranlarının belirli derneklere bağış yapabileceklerini belirttiler. Bu dönemde insanların birçok yardıma ihtiyacı olabileceğini anlatan ikili, bu seçeneği de hayranlarına iletmiş oldu.

Videodan ikilinin enerjik halini izleyebilirsiniz.