Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nereden nereye? Afra Saraçoğlu’nun bugünlere gelmesinde Nurgül Yeşilçay’ın büyük etkisi var!

Nereden nereye? Afra Saraçoğlu’nun bugünlere gelmesinde Nurgül Yeşilçay’ın büyük etkisi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Şimdilerde Kardeş Çocukları dizisinde oynayan Afra Saraçoğlu’nun hayatında Nurgül Yeşilçay’ın yeri bambaşka!

Genç oyuncu, ilk oyunculuk denemesini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı İkinci Şans filminde yapmıştı.

2016 yılında çekilen filmde Yeşilçay’ın kızını oynayan Saraçoğlu, o dönemde henüz hiç tanınmıyordu.

Nurgül Yeşilçay ise filmin çekimleri sırasında sosyal medyadan Afra Saraçoğlu ile fotoğraflarını paylaşıp, geleceğin yetenekli başarılı oyuncularından olacağını duyuruyordu.

Sık sık birlikte fotoğraflarının yayınlayan Yeşilçay, Afra Saraçoğlu’nun tanınmasında büyük bir etki yaptı. Aynı şekilde Özcan Deniz de genç oyuncu ile ilgili övgü dolu sözlerle sosyal medyadan paylaşımlar yapmıştı.

Yeşilçay’a benzerliğiyle de büyük dikkat çeken Saraçoğlu, daha sonra rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük kitleler tarafından tanındı ve sonrasında da Kardeş Çocukları dizisinde oynamaya başladı.

Afra Saraçoğlu ve Nurgül Yeşilçay arasında ise özel bir bağ olduğunu zaman zaman iki oyuncu da sosyal medya paylaşımları, birbirlerine yaptıkları yorumlarla gösteriyorlar.

Dün ikili bir araya geldi ve fotoğraflarını da instagram’dan paylaştılar. Nurgül Yeşilçay, kızı gibi gördüğü Afra Saraçoğlu ile aşağıdaki fotoğraflarını yayınlayıp “Dedikodunun dibine vurduk! Ohhh be özlemişimmmm❤️ Kızım diil mi öper tabiiiii?” notunu düştü.

Bugün de bir başka fotoğraflarını daha paylaştı.

Nereden nereye? Afra Saraçoğlu'nun bugünlere gelmesinde Nurgül Yeşilçay'ın büyük etkisi var! 8

Nereden nereye? Afra Saraçoğlu'nun bugünlere gelmesinde Nurgül Yeşilçay'ın büyük etkisi var! 9