Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Üç Kız Kardeş’ten sonra Kanal D’nin yeni bomba dizisi de çok konuşulur!

Yargı ve Üç Kız Kardeş’ten sonra Kanal D’nin yeni bomba dizisi de çok konuşulur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D yeni dizisi Hayallerim, Babam ve Ben ile yine izleyicileri çok şaşırtmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin kadrosuna da ünlü isimler birbiri ardına katılıyor. Yeni dönemin dikkat çeken dizilerinden birisi de Hayallerim, Babam ve Ben olacak gibi bir izlenim ortaya çıktı. Dizinin başrolleri için Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisi ile anlaşma sağlandı.

Kanal D’nin son dönemde Sadakatsiz, Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş isimli dizilerle yaptığı çıkış sonrasında yeni projeler de artık farklı bir gözle inceleniyor… Kanal D’nin az ama öz dizi felsefesini benimseyerek çok iyi projeler ortaya koyduğunu düşünen dizi hayranları, bu nedenle de Hayallerim, Babam ve Ben isimli yeni diziyi büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

Yargı ve Üç Kız Kardeş'ten sonra Kanal D'nin yeni bomba dizisi de çok konuşulur! 8

Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de katılmaya başlayacağı ve son hazırlıkların yapılmakta olduğu ortaya çıktı. Bu oyunculardan birisi de Tansel Öngel olacak… Masumlar Apartmanı dizisine konuk oyuncu olarak katıldıktan sonra Naci karakteri ile çok sevilen oyuncunun hikayedeki rolü uzatılmıştı.

Naci karakteri diziye renk kattı ve Tansel Öngel de son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Masumlar Apartmanı dizisi 71. bölümü ile birlikte veda edecek. Ancak Tansel Öngel’in dizi serüveni bir başka projeyle sürecek.

Yargı ve Üç Kız Kardeş'ten sonra Kanal D'nin yeni bomba dizisi de çok konuşulur! 9

Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı ortaya çıkan Tansel Öngel, hikayede Kadir karakteriyle yerini alacak. Bu rol ile de farklı bir çıkış yapması beklenen oyuncu, anlaşılan gelecek sezon da yine dizi setlerinde yoğun tempoda çalışmayı sürdürecek.

Dizinin ana hikayesinde sosyal medya fenomeni olan bir karakterin hayatı ele alınacak. Ozan Dolunay ile Berrak Tüzünataç ikilisinin etkileşimi ve uyumu da şimdiden merak konusu oldu.

Kanal D’de yayınlanacak olması nedeniyle dizi hayranlarının büyük beklentileri var ve yeni dizinin gelişmeleri de sosyal medyada çok konuşuluyor.