Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan Gecenin Ucunda dizisine bir kardeş dizi geliyor!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan Gecenin Ucunda dizisine bir kardeş dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Eylül ayında yayınlanması beklenen ve Haziran ayında da sete çıkılması planlanan Gecenin Ucunda dizisini heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici bulunuyor. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolde buluşması heyecanın artmasına neden oldu.

TMC Filmin sahibi Erol Avcı, çok stratejik bir karar alarak Gecenin Ucunda dizisinin yapımcı ortağı olarak Alim Yapım’ı aldı. Bilindiği üzere Alim Yapım, Kadir Doğulu’nun şirketi ve ünlü çift de böylece hem dizinin başrolü hem de yapımcısı konumuna geldi… Bu durum da Gecenin Ucunda isimli diziye önemli bir fark katıyor…

TMC Film’in sahibi Erol Avcı’nın yeni projeleri de geliyor. Gecenin Ucunda dizisine kardeş bir dizi için çalışmalara başlandı… Gelen bilgiler çok etkili bir dram hikayesi olacak dizinin isminin Selma olarak belirlendiği yönünde oldu…

Selin Tunç’un hikayesini yazdığı Selma dizisinin TRT 1 için düşünüldüğü ve görüşmelerin de yapılmakta olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Kıbrıs Zafere Doğru dizisini de yapan Erol Avcı, TRT1’e bu sefer de bir dram yapımı önermiş durumda.

Gecenin Ucunda’nın yanı sıra Selma dizisiyle de gelecek sezon için önemli bir hazırlık yapan usta yapımcı Erol Avcı, dizi hayranlarını da iki yeni projeyle heyecanlandırdı.

Selma dizisinin senaristi Selin Tunç’u da iki önemli diziden hatırlıyoruz. Canım Ailem ve Aramızda Kalsın isimli projelerin de senaristi olan Selin Tunç, bir döneme damgasını vuran Yabancı Damat dizisinin de senaryosuna katkıda bulunmuştu. Senarist en son Nefes Nefese isimli dizisiyle 2018 yılında dikkatleri çekmişti.