Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çiftinin zorunlu ayrılığının altından Disney Plus çıktı!

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çiftinin zorunlu ayrılığının altından Disney Plus çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu’nun aşkları sürüyor. İki oyuncu da birbirlerine çok yakışmalarının yanı sıra kariyer olarak da hızlı bir yükseliş dönemi içinde bulunuyor. Afra Saraçoğlu, son dönemde Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunuyla gündemde bulunuyor. Genç oyuncunun başarılı performansı da alkış almaya devam ediyor.

Mert Yazıcıoğlu hayranları da oyuncunun yeni projesini çok merak ediyor. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu, en son Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide Sinan karakterini canlandırdı. 2020 yılında Bir Annenin Günahı isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, projenin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.

Ardından Ölüm Zamanı isimli dijital dizide yer alan Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisiyle de son dönemde büyük bir popülerlik elde etti. Mert Yazıcıoğlu hayranları yeni bir televizyon dizisi beklerken, genç oyuncunun Disney Plus ile anlaşma yolunda olduğu ortaya çıktı.

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu çiftinin zorunlu ayrılığının altından Disney Plus çıktı! 20

Ru isimli yeni bir dizinin başrolü için teklif alan oyuncunun projede başrolde yer alması bekleniyor. Disney Plus projesi için imza aşamasına gelen oyuncu, dizi için şehir değiştirmek zorunda kalacak.

İzmir’in Urla ilçesinde çekimleri yapılması planlanan Ru dizisi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Bahadır Kartataş’ın yönetmenliğini yapacağı Ru dizisinin çekimleri İzmir’de yapılacağı için Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu ikilisine de zorunlu bir ayrılık dönemi gözüküyor.

Afra Saraçoğlu, İstanbul’da tiyatro faaliyetlerine devam ederken, önümüzdeki aylarda Mert Yazıcıoğlu’nun ise İzmir’de dizi çekimlerinde yer alması bekleniyor.

Çift en son birlikte Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun galasına katılmıştı. İlişkilerinde her şeyin yolunda gittiğini belirten ikili, yeni projeler için de görüşmelerini sürdürdüklerini ifade etmişti.