Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün uyumu harika, yeni rolleri ise şaşırtıcı oldu!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün uyumu harika, yeni rolleri ise şaşırtıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ön hazırlıkları yapılan ve ekibin de çekimler için sete çıktığı Kusursuz Kiracı dizisinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Dizinin başrolünde buluşan Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz buluştu. İkilinin araç içinden verdiği ilk poz ise hayranlarını çok mutlu etti. Paylaşımda “Kusursuz Kiracı” olarak dizinin ismi de ilk kez belirtilmiş oldu.

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü’nün birbirlerine çok yakıştıkları, iyi bir uyum yakalandığı ve enerjilerinin de yüksek olduğu fotoğrafa yansımış durumda. Sosyal medyada yapılan yorumlar çok olumlu. Dizi hayranları “Çok güzel bir dizi çifti oldular” diye yorumlar yaptı. İlk partner pozuna sosyal medyadan gelen destek Kusursuz Kiracı dizisi için de gayet iyi bir görünüm oluşturdu.

Kusursuz Kiracı dizisi için beklentiler çok yüksek. Dizinin hikayesi de merak ediliyor ve detaylar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Hikayesi bir apartmanda geçen dizinin gençlere hitap edecek bir yapım olacağı anlaşılıyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün uyumu harika, yeni rolleri ise şaşırtıcı oldu! 11

Mona Ünkap isimli karakterde izleyeceğimiz Dilan Çiçek Deniz, üniversitede gazetecilik okuyan ve aynı zamanda bir internet sitesinde de muhabirlik yapan bir karakterde olacak. Oyuncunun gazetecilerle arasının iyi olduğunu ve röportajlarında da onlarla çok iyi bir uyum yakaladığını hayranları da fark etmişti. Dilan Çiçek Deniz dizide bu sefer muhabir olarak soru soran tarafa geçecek.

Serkay Tütüncü ise dizide Yakup Ortaç isimli karakteri canlandıracak. Fotoğrafçılık mezunu olan Yakup karakteri, Gerçekler isimli bir internet gazetesinde muhabir olarak çalışıyor. Yakup ve Mona karakterleri bu muhabirlik sınavı ile ekranda dikkat çekecek.

Yakup’un hayatı dalgaya almaya çalışan yanları ile işini ciddiyetle yapmayı seçen Mona’nın karşılaşması ilginç bir hikayeyi de beraberinde getirecek.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün uyumu harika, yeni rolleri ise şaşırtıcı oldu! 12

Kusursuz Kiracı dizisinin Mayıs ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler iki genç oyuncunun başrolde buluşmasından memnun ve hikayenin de farklı olduğunu ve iyi bir reyting almasını arzu ettiklerini belirten destek mesajları ile diziyi sosyal medyada gündemde tutuyor.