Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül ile tanışma fırsatı yakalayan 50 şanslı kişi!

Neslihan Atagül ile tanışma fırsatı yakalayan 50 şanslı kişi!

tarafından ker_def

Azerbaycan’da son günlerde Neslihan Atagül fırtınası esmekte.

Ünlü oyuncu Mucizeler Gecesi için gittiği kardeş ülkede, hayranlarından büyük ilgi gördü.

2017 yılında ilk kez kategoriler arasına eklenen “Azerbaycan’ın en iyisi”, bu yıl da Pantene marka elçisi ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu’nun katılımıyla geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Azerbaycan’ın en iyisi ödülü “Mucizeler Gecesi” için Neslihan Atagül Doğulu geçtiğimiz gün Bakü’ye gitti. Neslihan Atagül Doğulu’nun hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı basın toplantısının yapıldığı salonda izdiham yaşandı. Atagül Doğulu’nun salona girmesiyle güvenlik görevlileri hayranlarını durdurmak için zor anlar yaşadılar.

Başarılı oyuncu, instagram üzerinden yapılan yarışmayla seçilen ve kendisiyle tanışma şansı yakalayan 50 hayranıyla buluştu. Neslihan Atagül Doğulu hayranlarının kendi saç bakımıyla ilgili sordukları soruları cevapladı. Fanlarıyla kendi saç ve bakım sırlarını paylaştı. Yoğun kalabalığa rağmen herkesle diyalog kurmaya özen göstererek hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Basın toplantısında yoğun bir basın mensubu ordusunun karşısına çıkan Neslihan Atagül Doğulu hem gazetecilerin sorularını yanıtladı, hem de Azerbaycan’ın en önde gelen 20 sosyal medya influencerlarının ilgi odağı oldu.