Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli içine ukde kalan o gerçeği açıkladı!

Meryem Uzerli içine ukde kalan o gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle bir anda ünlenen, hatta ününü dünyanın birçok bölgesine taşımayı başaran Meryem Uzerli samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Meryem Uzerli, evliliğe yeşil ışık yaktı. 35 yaşındaki oyuncu, “Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim” dedi.

Son dönemde sinema filmlerine ağırlık veren Meryem Uzerli, Alem dergisine kapak oldu. Evlenmek istediğini söyleyen oyuncu, “Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır, diye düşünüyorum. Elbette bunun bir zaman sınırı yok ama o güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim” diye konuştu.

Uzerli, hayatında kimse olmadığını söyleyerek, “İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor. Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Yaşamın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz” dedi. Sevdiği kişinin kızı Lara’yla iyi bir iletişimde olması gerektiğini söyleyen oyuncu, “Son yıllarda şunu keşfettim ki aslında biriyle tanıştıktan sonra biraz zaman geçince ilişki başlıyor” şeklinde konuştu.