Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çiftine çok güçlü bebek mesajı!

Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çiftine çok güçlü bebek mesajı!

tarafından ker_def
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin mutlu birliktelikleri devam ediyor.

Yaz ayında karavan tatili yapan ve doğa içindeki halleriyle imrendiren çiftin, bebek sahibi olmasını sadece hayranları değil, ailesinin de istediği ortaya çıktı.

Kardeşi Kadir Doğulu’nun tarzını çok beğendiğini söyleyen stilist Kemal Doğulu, çifte “Amca olmak istiyorum” diyerek bebek mesajı yolladı.

Ünlülerin stilisti Kemal Doğulu, önceki gün Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen söyleşide Doğulu, moda ile merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre özellikle gençlere vücutlarını tanımaları gerektiğini söyleyen Kemal Doğulu, “Sırf moda diye giyinmeyin. Bu çok yanlış” şeklinde konuştu.

Doğulu, son dönemin yıldızı Aleyna Tilki’yi çok sevdiğini belirterek, “Aleyna’nın hastasıyım” dedi. “Tarzını nasıl buluyorsunuz” sorusuna ise “Aleyna bana gelsin. Rahat bırakın şu kızı” cevabını verdi.

“HADİSE ÇOK FARKLI”

Ünlü stilist, cesur kıyafetleriyle çok konuşulan Hadise için, “Hadise farklı. Kendini o kostümler içinde iyi hissediyor demek ki. Bence sahne için güzel giyiniyor. Beğeniyorum sahne kostümlerini” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül - Kadir Doğulu çiftine çok güçlü bebek mesajı! 7

EN İYİ GİYİNEN GÜLŞEN”

Sahne sanatçıları içinde en beğendiği ismi de açıklayan Doğulu, “Kimse kusura bakmasın en beğendiğim, en iyi giyenen Gülşen. Çok güzel giyiniyor” diye konuştu.

“ARTIK AMCA OLMAK İSTİYORUM”

“Erkek sanatçılardan kardeşim Kadir Doğulu’nun tarzını çok beğeniyorum. Ayrıca bir an önce amca olmak istiyorum” sözleriyle, Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül’e mesaj gönderdi.