Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, Neslican Tay’ın hayatını neden canlandırmak istemedi? İşte sebebi!

Neslihan Atagül, Neslican Tay’ın hayatını neden canlandırmak istemedi? İşte sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Nesilhan Atagül’e, kanseri 3 kez yenen ama 4. savaşında hayatını kaybeden, umudun sembolü olan Neslican Tay’ın hayatının anlatılacağı filmde başrol teklifi yapılmıştı.

Ancak ünlü oyuncunun bu teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu, TV100’ün sorularını yanıtladı ve teklifi doğruladı.

Ancak Neslihan Atagül’ün bu rolü kabul etmediğini de yine Kadir Doğulu şu sözlerle açıkladı: “Neslihan bu projeyi kabul etmeme gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcısı kabul etmediği halde, pr malzemesi olarak kullandı. Bunun altında biz iyi niyet aramıyoruz” şeklinde konuştu.

2019 yılının Eylül ayında vefat eden Neslican Tay’ın acısının hala çok taze olduğunu da belirten Kadir Doğulu, projeyi neden kabul etmedikleri konusunda şu detayları aktardı:

“Bir kadını, bu hayattan göçüp gidişini üzüntüyle şahit oldum. Gözlerim doldu. Ben sosyal medyadan da takip ediyordum ve yaptığı her projeyi elimden geldiğince destekledim. Bu kadar hafızalarda taze iken, bu işler bu kadar aceleye getirilmez, daha vakti var. Neslican’ın en iyi şekilde temsil edileceği ve en iyi şekilde anlatılacağı senaryolara ihtiyaç var. Neslihan gerekli açıklamayı yapacaktır.”

Kadir Doğulu; Neslihan Atagül’ün de detaylı bir açıklama yapacağını, yapımcıya da bu detayları anlattığını ancak yapımcının bu durumu pr olarak kullandığını da özellikle belirtti.